1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2020 17:02

Οι νεοι γενικοί αρχηγοί σε Ιωνικό, Αστέρα και Ιάσωνα Νίκαιας

Τους τρεις γενικούς αρχηγούς, Αθηνά Γεωργοπούλου, Νίκο Μπουλούμπαση και Γιώργο Μπαμπάτσικα, οι οποίοι θα αναλάβουν τα αντίστοιχα διοικητικά πόστα σε Ιωνικό, Αστέρα και Ιάσωνα Νίκαiας, ανακοίνωσε η Elite Star Volley Academy.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι ομάδες volley της Νίκαιας με ξεκάθαρη στρατηγική και προγραμματισμό τα τελευταία χρόνια κατακτούν τη μια κορυφή μετά την άλλη ξεπερνώντας κάθε φορά τους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους.Το volley της Νίκαιας αναπτύσσεται ταχύτητα και αναζητά νέες κορυφές σε συνεργασία με την. Elite Star Volley Academy.

Ήδη τα παιδιά περισσότερων από 200 οικογενειών στην περιοχή της Νίκαιας αθλούνται, πρωταγωνιστούν και απολαμβάνουν ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ με κοινές αρχές, διαδικασίες, μεθοδολογίες και επενδύσεις της. Elite Star Volley Academy.

Το Νικαιώτικο volley αναπτύσσεται και κάνει πλέον πολύ εμφατική την παρουσία του !Ποτέ μια φωτογραφία δε μπορεί να αποδώσει πλήρως τη σημασία των προσώπων και των καταστάσεων που συνδέονται με αυτή.

Ετσι ακριβώς συμβαίνει και με αυτή τη φωτογραφία στην οποία παρουσιάζουμε τους Γενικούς Αρχηγούς των τριών ομάδων volley της Νίκαιας, ανιδιοτελείς εθελοντές, ακούραστους “εργάτες” του αθλήματος και λάτρεις της προσφοράς, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να μη λείψει τίποτε από τα παιδιά των ομάδων volley της Νίκαιας.

Αλλά και συνεργαζόμενοι επίσης με ένα μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών, φροντίζουν ο μηχανισμός της Elite Star Volley Academy.να είναι πάντα αποδοτικός και σε κίνηση για όλες τις ομάδες volley.

  • Αθηνά ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Γενκή Αρχηγός Volley ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
    • Νίκος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ, Γενκός Αρχηγός Volley ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
    • Γιώργος ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΑΣ, Γενκός Αρχηγός Volley ΙΑΣΟΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

Τους οφείλουμε ΟΛΟΙ ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως άλλωστε και σε όλους τους εφόρους των ομάδων τους οποίους θα ανακοινώσουμε σύντομα. Περισσότερο όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε το πόσο γρήγορα εγιναν μια ΟΜΑΔΑ και φροντίζουν το εγχείρημα χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς έχοντας μια μόνο κοινή επιθυμία και προτεραιότητα.

Να συνεργαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάει το volley της Νίκαιας ακόμη πιο ψηλά με ακόμη πιο χαρούμενες και εξελισσόμενες αθλήτριες και ικανοποιημένες από τη συνεργασία οικογένειες που καθημερινά κάνουν αισθητή την υποστήριξή τους σε αυτό το εγχείρημα.

Ο οργανισμός της Elite Star Volley Academy μεγαλώνει και οργανώνεται σε Ευρωπαικά πρότυπα τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την ταχύτατη ανάπτυξη των ομάδων volley της Νίκαιας.

Εμείς που οραματιστήκαμε αυτή τη διαδρομή δεν εφησυχάζουμε επειδή πολύ απλά μας ζητάτε διαρκώς περισσότερους και πιο απαιτητικούς στόχους. Αυτό μας χαροποιεί και δεσμευόμαστε ότι θα εργασθούμε μαζί με την πολυπληθή ομάδα των συνεργατών και των χορηγών της Ακαδημίας, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και πιο αποδοτικοί ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη !!!

Το project volley της Νίκαιας δεν έχει «ταβάνι» .Εμείς από τη δική μας πλευρά αναγνωρίζουμε την ευθύνη για τη συνέχιση και το μεγάλωμα του εγχειρήματος που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υλοποιούμε.Αθηνά, Νίκο, Γιώργο σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Βασίλης Τζώρτζης

Διευθυντής Ακαδημίας Elite Star Volley

Παναγιώτης Μαρούλης

Τεχνικός Σύμβουλος Ακαδημιας Elite Star Volley”   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ