Εκτυπώστε τη σελίδα
13-07-2020 14:42

Στον πάγκο του ΟΦ Γέρακα η Μαρία Γκαραγκούνη

Η θρυλική Μαρία Γκαραγκούνη των 8 πρωταθλημάτων και των 7 κυπέλλων (Βριλήσσια, Παναθηναϊκό) και πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας γυναικών, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προπονητικής της καριέρα, αναλαμβάνοντας την γυναικεία ομάδα του ΟΦ Γέρακα στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ.

Την συνεργασία των δύο πλευρών ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου αλλα και η ίδια τέως διεθνής πάικτρια με προσωπική της ανάρτηση στο f/b: «‘Εχω την τιμή να είμαι η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, και τεχνικά υπεύθυνη για τα τμήματα βόλεϊ ενός πολύ νοικοκυρεμένου συλλόγου του Ο. Φ. ΓΕΡΑΚΑ.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ του συλλόγου και ιδιαίτερα τον κύριο Σάββα Λαμπροθανάση και την κυρία Στέλλα Μήτση. Πρέπει να ομολογήσω πως η μεγάλη τους επιθυμία να συνεργαστούμε, και η πολύ θερμή τους προσέγγιση, ήταν οι κύριες αιτίες της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μας και τους ευχαριστώ πολύ.

Εύχομαι να έχουμε μια χαρούμενη και παραγωγική χρονιά.»    

«Την καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Γέρακα και της ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στο έργο της», αναφέρει η ανακοίνωση του Ο.Φ. Γέρακα η οποία συνοδεύεται και από το βαρύ βιογραφικό της Μαρίας Γκαραγκούνη με τα 8 πρωταθλήματα Volley League γυναικών και 7 κύπελλα ως αθλήτρια των Βριλησσίων, του ΖΑΟΝ και του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Ε.Α.Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην ισπανική Μπούργκος, στον Α.Ο.Μαρκοπούλου και στον Γ.Σ.Κερατέας.

Σχετικά άρθρα