1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2020 01:16

Και εγένετο Γλυφάδα με… Αιξωνή και Ευρυάλη

Η πολυαναμενόμενη συγχώνευση της Αιξωνής και της Ευρυάλης στο χώρο του βόλεϊ, ολοκληρώθηκε. Η συνένωση των δύο γειτονικών σωματείων που παρέμειναν στην Β΄εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ , «κυοφόρησε» μία καινούργια δύναμη ενα νέο σωματείο, την Γλυφάδα, η οποία θα δώσει ένα άλλο όραμα και μια μεγάλη δυναμική στο άθλημα στην συγκεκριμένη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος εκτός από την θετική διάθεση των μελών των δύο σωματείων, έπαιξε ρόλο και η αποφασιστική βοήθεια του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου αλλά και του αρμόδιου για θέματα αθλητισμού και πρώην μπασκετμπολίστα, Περικλή Δορκοφίκη.

Η νέα ομάδα της Γλυφάδας θα ντεμπουτάρει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ενώ σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ, το προπονητικό τιμ που θα αναλάβει αλλά και η συγκρότηση του ρόστερ που αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό.

Η ανάρτηση για τα «γεννητούρια» της νέας ομάδας, έγινε από τον γενικό αρχηγό της Αιξωνής, Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος έγραψε στο f/b:

«Οι προσπάθειες χρόνων για μια πόλη μία ομάδα , έγιναν πράξη καταφέρνοντας να πείσουμε και τους πιο δύσπιστους,οταν οι ξεχωριστές διαδρομές
ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗΣ - ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗΣ,συναντήθηκαν γεννώντας το νέο στο χώρο τού βόλεϊ.

Το όνομα "ΓΛΥΦΑΔΑ", ταυτόσημο της υπέροχης περιοχής πού γεννηθήκαμε καί ζούμε βάζοντας νέες βάσεις,με το ίδιο όραμα, πάθος, δυναμική για ακόμη πιο ψηλούς στόχους..!!!

Προσδοκία μας η συμπόρευση χέρι - χέρι με την δημοτική μας αρχή για ανάδειξη και προοπτική την Α2 Εθνική κατηγορία...!!!

Σας θέλουμε κοντά μας, δίπλα μας γιατί ενωμένοι μπορούμε να πάμε εκεί πού αξίζει η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ...!!!Εκ των προτέρων ευχαριστώ τόσο τον Δήμαρχο μας ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ, όσο και τόν αρμόδιο για θέματα αθλητισμού ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗ......»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ