1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2020 12:03

Επέστρεψε στον πάγκο της Παλλήνης ο Δημήτρης Παπαϊωάνου

Στον πάγκο του της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Παλλήνης επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Στόχος του έμπειρου προπονητή η ανασυγκρότηση του ρόστερ και η δημιουργία μια νέας και βελτιωμένης ομάδας.

Την σεζόν που πέρασε η ομάδα της Παλλήνης, η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, τερμάτισε προτελευταία στην τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ αλλά δεν υποβιβάσθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος ΠΑΛΛΗΝΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον coach Παπαϊωάννου Δημήτρη στο Γυναικείο τμήμα! Παλιός γνώριμος ο coach, με σημαντική προσφορά και μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν στο σύλλογό μας. Τον καλωσορίζουμε και πάλι κοντά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!

Δήλωση του coach Παπαϊωάννου:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης του συλλόγου για την πρόταση να επιστρέψω σε μία ομάδα που αγαπώ και «μεγάλωσα» προπονητικά!!! Υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο και είμαι αισιόδοξος ότι μαζί με τις αθλήτριες θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών! ”

Λίγα λόγια για τον coach Παπαϊωάννου:

Προπονητής που δεν αρέσκεται στις συχνές αλλαγές, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΠΑΛΛΗΝΗ το 1999 με την οποία πέτυχε σημαντικές διακρίσεις κατακτώντας 2 αναπτυξιακά πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ (Κορασίδων και Νεανίδων), διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, πολλαπλές προκρίσεις και μετάλλια στα Final-4 αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ΕΣΠΑΑΑ, καθώς και μία άνοδο με το Γυναικείο Τμήμα στην Α’ ΕΣΠΑΑΑ.

Επόμενος σταθμός το 2012, το γυναικείο τμήμα του Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ το οποίο οδήγησε με συνεχείς ανόδους στην 1η Τοπική ΕΣΠΑΑΑ και σε Final-4 κυπέλλου το 2019 στο Χαλάνδρι.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ