Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2020 16:53

Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου

Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε πει ότι το μυαλό της ομάδας είναι η πάσα, αλλά δεν αναφερθήκαμε ότι για να έρθει σωστά η μπάλα πρέπει να έχεις μια δυνατή άμυνα!!!

Έτσι και η διοίκηση έκανε μια πολύ δυνατή κίνηση και θωράκισε την άμυνα της ομάδας μας, Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε την Στέλλα Ιασωνίδου που έρχεται να πλαισιώσει το δίδυμο τον λίμπερο μας και έτσι να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την άμυνα μας!!

Η Στέλλα αγωνίστηκε στην ομάδα της Ελπίς Αμπελοκήπων (Α2' κατηγορία) και την οποία ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση της Στέλλας στην ομάδα μας!!»

Επίσης ο νεοφώτιστος σύλλογος των Διαβατών, διοργανώνει τουρνουά μπτς βολεϊ από 10-12 Ιουλίου, με υπεύθυνους των αγώνων τους Κώστα Αγγουρά και Κώστα Εμμανουηλίδη. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τους όρους συμμετοχής στο f/b του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.
  • Ε.Π.Ε.Σ.Θ: Στην Περαία από 18-20/2 το Final-4 Κ21 Αγοριών
    Στο κλειστό γυμναστήριο της Περαίας, θα γίνει το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου το του Final 4 Κ21 Αγοριών με τη συμμετοχή του Ηρακλή, της ΧΑΝΘ, του Πήγασου Πολίχνης και του Άρη.