1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2020 15:58

Κύμα ανανεώσεων στον Εθνικό Πειραιώς

Έξι αθλήτριες ανανέωσαν από το περυσινό ρόστερ του Εθνικού, οι οποίες βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η πρώτη ιστορική άνοδο της Πειραϊκής ομάδας, στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ανανέωσαν με τον Εθνικό Πειραιά έξι από τα κορίτσια που πέρσι πρωταγωνίστησαν στην παρθενική εμφάνιση και πέτυχαν την άνοδο της Πρώτης στην Ιστορία Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Πρόκειται για την αρχηγό και διαγώνιο της ομάδας Μαριάνθη Κουτούβαλη (17 ετών), το λίμπερό μας Εύα Σάσσαλου (18 ετών), την πασαδόρο μας Ιωάννα Σταμπολίου (17 ετών), την ακραία μας Αναστασία Μαντάκη (15 ετών) και τις κεντρικές μας Κατερίνα Μηλιανού (17 ετών) και Διαλεκτή Παρασκευή.

Οι αθλήτριές μας με την απόφασή τους να συνεχίσουν και του χρόνου την καριέρα τους στον Εθνικό, ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Σύλλογος μας αναθέτοντάς τους το σημαντικό έργο της πρώτης γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην ιστορία του, έργο στο οποίο όλες τους ανταποκρίθηκαν με τρόπο εξαιρετικό και πετυχημένο. Ανεβήκαμε μαζί !!! Συνεχίζουμε μαζί !!!

Για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις !!!Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να αποχαιρετίσουμε και να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους τις αθλήτριες: Κατερίνα Ζούπα που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πειραϊκού και την Έλενα Καγιαλή που με την συγκατάθεση του Εθνικού Πειραιά από του χρόνου θα αγωνιστεί ελεύθερα σε ομάδα της επιλογής της.

Καλή συνέχεια και στις δύο.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ