1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2020 15:20

Συνεχίζει στον πάγκο με Γκόγκου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Με την Λία Γκόγκου στο τιμόνι του θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Η έμπειρη προπονήτρια που ανέλαβε από τα τέλη του περυσινού πρώτου γύρου την ομάδα του Χαϊδαρίου και κατάφερε να την βελτιώσει και να την οδηγήσει στην πέμπτη θέση της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου, και για τη καινούργια χρονιά.

Πλέον με ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ στην διάθεση της, όπου ξεχωρίζουν η πασαδόρος Γκολφινοπούλου, η διαγώνια Γεωργακοπούλου, η κεντρική Εικοσπεντίδου, οι ακραίες Αντωνιάδη, Καρακώστα, Βασιλακοπούλου, η λίμπερο Δριβαλιάρη, καλείται να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που θα διεκδικήσει αρχικά τον τίτλο στην κατηγορία.

Ανανέωσαν ακόμη επτα παίκτριες στο Χαϊδάρι

Εκτός από τις παραπάνω αθλήτριες, στην ομάδα και τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν ακόμη επτά αθλήτριες απο το περυσινό ρόστερ και είναι οι:

Κατερίνα Πατέλη (κεντρική), Πούλα Ιωάννα (κεντρική), Βρυσοπούλου Γεωργία (κεντρική), Γιουρμετάκη Δανάη (ακραία-διαγώνια),Καραπάνου Ασημίνα (ακραία-διαγώνια), Πλασκασοβίτη Βασιλεία (παασαδόρος), Πορφύρη Μαγδαληνή (λίμπερο)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ