1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2020 13:23

Ο Ε.Ο.Σ ανακοίνωσε την διάλυση της ανδρικής ομάδας

Τίτλοι τέλους για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΕΟ Σταυρούπολης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε την κατάργηση της συγκεκριμένης ομάδας, λόγω της διαφωνίας παικτών και παραγόντων του συλλόγου για τον τρόπο λειτουργίας της τη νέα σεζόν, εξαιτίας της διαμόρφωσης νέων συνθηκών στα πρωταθλήματα από την πανδημία του κορονοϊού.
Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανδρική ομάδα που στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, τερμάτισε στην έκτη θέση της Β΄εθνικής ΕΠΕΣΘ, αναφέρει:

«Μετά λύπης μας ανακοινώνουμε τούς τίτλους τέλους του τμήματος βόλεϊ ανδρών μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη τοπική και Β Εθνική Ανδρών της ΕΠΕΣΘ.

Παρ' όλες τις προσπάθειες που έγιναν και από τις 2 πλευρές, ομάδα και αθλητές, δε κατέστη δυνατή η λειτουργία του τμήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους τους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα του ΕΟΣ αυτά τα 3 χρόνια και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Τον προπονητή μας κ. Ακριτίδη Γιώργο για την αφιλοκερδή προσφορά του, τον αρχηγό Ντινόπουλο Χρήστο και τέλος τον εμπνευστή της ιδέας να δημιουργηθεί ξανά το τμήμα Ντινόπουλο Μάριο.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους-χορηγούς.

Εις το επανιδείν»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ