Εκτυπώστε τη σελίδα
29-06-2020 14:40

Σούπερ ενίσχυση για Θρίαμβο με Γεωργακοπούλου και Εικοσπεντίδου

Διπλή «βομβιστική επίθεση» από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, καθώς ανακοίνωσε την ενίσχυση του με τις Δήμητρα Γεωργακοπούλου και Ιωάννα Εικοσπεντίδου (κοινή φωτό) που την φετινή σεζόν αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης στη Volleyleague γυναικών.

Η απόκτηση των δύο αθλητριών ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό το σύλλογο των δυτικών προαστίων, ο οποίος πλέον γίνεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η Καλαματιανή διαγώνια, Δήμητρα Γεωργακοπούλου είναι 25 ετών (1μ80) θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Χαϊδαρίου, είναι αθλήτρια με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΕΜ, Μεσσηνιακό,Σάμο, Αστέρα Αγ. Δημητρίου με πολλές διακρίσεις.

Η 24 χρονη (1μ78) κεντρική, Ιωάννα Εικοσπεντίδου από την Ορεστιάδα, επιστρέφει για δεύτερη φορά στο σύλλογο του Χαϊδαρίου, μετά την αρχική της παρουσία (2010-17), προκειται για μια πολύ αλτική αθλήτρια που θα βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα της Λίας Γκόγκου στο μπλοκ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πετρούπολη και ΑΕΚ.

Η διοίκηση του Θριάμβου πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την απόκτηση των ακραίων, Βάσια Αντωνιάδη από ΑΕΚ, Ελένη Καρακώστα από ΑΕΚ Λάρνακας, την επιστροφή της λίμπερο Ελίνας Δριβαλιάρη από τον Πανιώνιο και τις ανανεώσεις της πασαδόρου, Δώρας Γκολφινοπούλου και της ακραίας Σοφίας Βασιλακοπούλου.