1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2020 11:05

Ξεκίνημα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με Γκολφινοπούλου, Δριβαλιάρη

Την δημιουργία της ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ξεκίνησε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Οι πρώτες κινήσεις του φιλόδοξου συλλόγου, αφορούν τις ανανεώσεις των Γκολφινοπούλου, Βασιλακοπούλου και την επιστροφή της Δριβαλιάρη που φέτος σγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Η 30 χρονη (1μ75) έμπειρη Πατρινή πασαδόρος που έχει αγωνιστεί σε ΕΑΠ, Θέτιδα, Πανναξιακό, Πορφύρα, ανανέωσε για τρίτη σεζόν με τον σύλλογο του Χαϊδαρίου και θα αποτελέσει το «μαέστρο» της καινούργιας ομάδας.

Η 25 χρονη (1μ84) Κρητικιά ακραία, Σοφία Βασιλακοπούλου θα παραμείνει στο Θρίαμβο για δεύτερη σεζόν με στόχο να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αμπελόκηπους, Κομοτηνή, Βριλήσσια, Ένωση Βύρωνα.

Μεγάλη επιστροφή για τη 21 χρονη (1μ76) Ελίνα Δριβαλιάρη (φωτο) η οποία μετά από μια καλή σεζόν με τον Πανιώνιο στην Πρι Λιγκ γυναικών, επιστρέφει στο κλειστό του Χαϊδαρίου με πλούσιες παραστάσεις και αυτοπεποίθηση για να καλύψει την θέση του λίμπερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ