1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2020 17:13

Νέος προπονητής στον Μακεδονικό ο Άρμεν Μπελουμπέκωβ

Ο Γεωργιανός προπονητής ΄Αρμεν Μπελουμπέκωβ θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας αλλά και των αναπτυξιακών τμημάτων του Μακεδονικού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Μπελουμπέκωβ που ως παίκτης αγωνίστηκε στον Ηρακλή, Σέρρες, Ρέθυμνο και τον Έσπερο Καλαμαριάς ενώ και ως προπονητής έχει πετύχει πολλές διακρίσεις, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Άρμεν Μπελουμπέκωβ.

Ο Άρμεν είναι επαγγελματίας προπονητής με πολυετή εμπειρία στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Αποφοίτησε το 1993 από το τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού και αφιερώθηκε στο βόλεϊ από όλες τις απόψεις.

Το 1999 διακρίθηκε δευτεραθλητής Ελλάδος παίζοντας για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και το 2000 πρωταθλητής της Α2 με την Ο.Π.Ε Ρεθύμνου.Ως προπονητής ασχολήθηκε τόσο με αγόρια όσο και με κορίτσια σε αναπτυξιακά τμήματα, καθώς και με γυναικεία τμήματα σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

1990-1993 προπονητής Εθνικής ομάδας Γεωργίας παίδων
1998-1999 προπονητής γυναικείας ομάδας ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης
2001-2003 προπονητής γυναικείας ομάδας στο Αρκάδι Ρεθύμνου
2005-2012 προπονητής Ακαδημιών, αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και γυναικών στη ΧΑΝΘ
2012-2017 προπονητής Ακαδημιών, αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και γυναικών στο Πειραματικό Θεσσαλονίκης
2017-2019 προπονητής Ακαδημιών, αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και γυναικών στη ΜΕΝΤ
2019-2020 προπονητής αγωνιστικών τμημάτων στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

O Άρμεν, με την εμπειρία, τις γνώσεις και την αγάπη του για το άθλημα, θα αναλάβει την καθοδήγηση των τμημάτων Παγκορασίδων, Κορασίδων και Γυναικών και θα ξεκινήσει να δουλεύει μαζί τους από τον προσεχή Ιούλιο με στόχο την αγωνιστική βελτίωση όλων.Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή αρχή και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές στη μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ