1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2020 16:20

Επέστρεψε στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου ο Βασίλης Αρναούτης

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Αγ. Δημητρίου, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Βασίλης Αρναούτης. Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός που την φετινή σεζόν οδήγησε τον Απολλώνιο στην πέμπτη θέση του Α ομίλου της Α2 γυναικών, αναλαμβάνει και πάλι το σύλλογο του Μπραχαμίου με στόχο την ανασυγκρότηση του και την δημιουργία μιας νέας ομάδας από την αρχή, ωστε να είναι ανταγωνιστική στην Β΄εθνική της ΕΣΠΑΑΑ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα για τον κ.Αρναούτη που είχε οδηγήσει πριν δύο χρόνια την ομάδα σε άνοδο στην Α2, αναφέρει:

«Με τον Β. Αρναούτη στον πάγκο, η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ Αστέρα Αγίου Δημητρίου θα κυνηγήσει την διάκριση στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή volley του συλλόγου μας πιστή στον σχεδιασμό και το 3 ετές αναπτυξιακό πρόγραμμα της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Αρναούτη.Ο έμπειρος προπονητής έχει συνδέσει την παρουσία του στον Γ.Σ Αστέρας με διαδοχικές ανόδους από την Β’ εθνική στην Α2 εθνική κατηγορία.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ