1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2020 20:13

Νέος προπονητής στον ΑΣ Ωραιοκάστρου ο Θόδωρος Μποζίδης

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΑΣ Ωραιοκάστρου στην Β΄εθνική ΕΠΕΣΘ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θόδωρος Μποζίδης. Ο θρυλικός πασαδόρος της εθνικής ανδρών και του πρωταθλήματος της  Volleyleague, να σημειωθεί ότι κρέμασε τα παπούτσια του πέρυσι σε ηλικία 46 ετών και ξεκίνησε αρχικά την προπονητική του καριέρα στις γυναίκες του Ατρόμητου Τριαδίου, επίσης στην Β΄εθνική ΕΠΕΣΘ.

Η ανακοίνωση του σωματείου για την συνεργασία με τον Μποζίδη:

«Είναι τιμή για τον σύλλογο μας η συνεργασία μας με τον πρώην ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΣΑΔΟΡΟ Θόδωρο Μποζίδη που σήμερα συνεχίζει την καριέρα του από την θέση του προπονητή. Ο Θεόδωρος Μποζίδης τίμησε επί σειρά ετών το ελληνικό βόλεϋ κατέχοντας στο ενεργητικό του 122 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Ξεκίνησε την καριέρα του με την ομάδα της ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και αγωνίστηκε επίσης στις ομάδες: Ιταλική ΒΙΜΒΟ ΒΑΛΕΝΤΙΑ, ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς, ΜΕΝΤ, ΑΙΑ Ευόσμου, ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΝΕΣΤΟΡΑ Θεσ/νίκης, ΝΙΚΗ Αιγινίου.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ω. τον καλοσωρίζει και εύχεται μια άριστη συνεργασία με στόχο το καλύτερο για την ομάδα μας!’

Σχετικά άρθρα

  • Μποζίδης: «Μετράει η καρδιά»
    Ο Θεόδωρος Μποζίδης πέρασε δύσκολη περιπέτεια υγείας από τις αρχές του 2013. Έπαθε σοβαρή κρίση κοίλης δίσκου και μετά από τέσσερις μήνες προσπαθεί να επανέλθει σταδιακά σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα ώστε να είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μιλώντας στο volleyleague.gr ο 40χρονος τεχνικός δηλώνει έτοιμος και δυνατός ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι.
  • Ο Άρης χάνει Μποζίδη, σκέφτεται Στοιβαχτή και φιλική... νίκη με τη Νίκη
    Σοβαρό πρόβλημα πασαδόρου έχει προκύψει στον Άρη, με τον Θόδωρο Μποζίδη να πρέπει να μέινει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ