1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2020 14:20

Παρελθόν ο Κολεσιώτης από τον πάγκο του Μακεδονικού

Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα του Μακεδονικού, η οποία αγωνίστηκε στην τοπική 2 της ΕΠΕΣΘ και τερμάτισε τέταρτη, αποτελεί ο προπονητής, Θοδωρής Κολεσιώτης.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Νεάπολης πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για την πανδημία του κορονοϊού, είχε τιμωρηθεί από την ΕΠΕΣΘ με αφαίρεση 10 βαθμών και ο κ. Κολετσιώτης με ένα χρόνο αποκλεισμού από τα γήπεδα, για υπόθεση πλαστοπροσωπίας λίμπερο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Μακεδονικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Θοδωρή Κολεσιώτη.O 39χρονος κόουτς ήρθε στον Μακεδονικό τον Ιούλιο του 2019, δουλεύοντας με μια νεανική ομάδα και παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στην Β τοπική κατηγορία ΕΠΕΣΘ.

Οι «πράσινες» του Κολεσιώτη – μη υπολογιζομένης της ποινής αφαίρεσης 10 βαθμών – είχαν συγκομιδή που τις έδινε την 3η θέση στον όμιλο ως και την 16η αγωνιστική, πριν την βίαιη και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία τις αφαίρεσε το δικαίωμα να διεκδικήσουν στο γήπεδο την άνοδο στην Α κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Θοδωρή Κολεσιώτη για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο μας και του εύχεται καλή επιτυχία και σταδιοδρομία!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ