1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2020 20:51

Εθνικός Πειραιώς: «Τεράστιες οι αρνητικές επιπτώσεις στην φετινή φουρνιά των αθλητών»

Με δήλωση-τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Πειραιώς, Σπύρος Κουτούβαλης, έκανε λόγο ότι η  ματαίωση των πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων που έχει δρομολογήσει η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τις Ενώσεις, θα έχει τεράστια αρνητική επίπτωση στην φετινή φουρνιά των αθλητών – αθλητριών.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του τμήματος Σπύρου Κουτούβαλη αναφέρει:

«Αν πράγματι επαληθευτούν τα δημοσιεύματα περί απόφασης της ΕΟΠΕ και των Ενώσεων (αν και κάποιες δεν έχουν τελειώσει ακόμη τις διαδικασίες) να ακυρώσουν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και επειδή μιλάμε για απόφαση με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στην φετινή φουρνιά των αθλητών – αθλητριών αλλά και γενικά για πλήγμα στο άθλημα του βόλεϊ, είμαστε περίεργοι να δούμε το σκεπτικό και τα επιχειρήματα που την στηρίζουν αλλά και τις διαδικασίες που οδήγησαν σε αυτή.

Σε κάθε περίπτωση είναι άλλο πράγμα η σωστή διαχείριση του ιού και εντελώς διαφορετικό η εκμετάλλευση της κατάστασης που έχει επιφέρει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ