Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2020 00:34

Κίνηση ματ με Δελατόλα ο Εθνικός Πειραιώς

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφική κίνηση για την γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς , καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας Μαρίας Δελατόλα.

Η 23 χρονη (1μ79) ταλαντούχα ακραία που διακρίνεται για το πάθος της και την μεγάλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα, αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά το νεοφώτιστο Πειραϊκό σύλλογο να κάνει μια καλή πορεία, τη νέα σεζόν στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

 Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας του Βασίλη Κατωπόδη μετά τις Σκαρλάτου, Γιαννίκη και Καραγιαννίδου. Η ανακοίνωση του Εθνικού για την Δελατόλα που έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ένωση Βύρωνα, Ηρακλή Κηφισιάς και την φετινή σεζόν στην Ευρυάλη Γλυφάδας, αναφέρει:

«Στον Πειραιά συνεχίζουν να εκπλήσσουν ευχάριστα το χώρο του γυναικείου βόλεϊ και να χτίζουν μία ομάδα με ποιοτικές αθλήτριες που έχουν στόχους για μεγαλύτερες διακρίσεις απ' όσες έχουν πετύχει μέχρι σήμερα στην πορεία τους.

Ο Εθνικός Πειραιά, η Διοικούσα Επιτροπή και οι φίλαθλοι της ομάδας καλωσορίζουν ένα υπέροχο κορίτσι και μια σπουδαία αθλήτρια, η οποία σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί ήταν πρωταγωνίστρια με εξαιρετικά στατιστικά στις επιδόσεις της και μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ο λόγος για την από σήμερα ακραία του Εθνικού μας, την 23χρονη Άννα-Μαρία Δελατόλα με ύψος 1,79, που πριν λίγη ώρα σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Βόλεϊ του συλλόγου μας, Σπύρο Κουτούβαλη, και τον προπονητή μας, Βασίλη Κατωπόδη, συμφώνησε, βλέποντας το σαν μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα της, να ηγηθεί και να εκτοξεύσει μαζί με τις από σήμερα συναθλήτριές της την ομάδα μας στις υψηλές κατηγορίες εκεί που η ιστορία του συλλόγου μας απαιτεί να βρίσκονται όλα τα τμήματα του, και εμπιστεύτηκε το τριετές πλάνο που έχει χαράξει το τμήμα μας για να συνεχίσει την καριέρα της !

Είμαστε υπερήφανοι στον Εθνικό Πειραιά που αθλήτριες τέτοιου επιπέδου εμπιστεύονται το όραμα, εμάς και τον προπονητή μας και πιστεύουν την ομάδα μας. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς όλους που ασχολούμαστε για την εξέλιξη και πρόοδο του τμήματος !

Θα είμαστε δίπλα τους και εμείς ως διοίκηση αλλά και όλος ο κόσμος του Εθνικού για να φτάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ψηλά μπορούμε !!! Καλωσήρθες στον Εθνικό μας, Άννα-Μαρία !!!Συνεχίζουμε ......

 Το βιογραφικό της αθλήτριας

Άννα-Μαρία Δελατόλα, Ακραία, ύψος 1,79, 23 ετών

[2010-2015] Πανιώνιος
[2015-2016] Αργυρούπολη
[2016-2017] Ηλιούπολη
[2017-2018] Βύρωνας
[2018-2019] Ηρακλής Κηφισιάς, Pre-League
[2019-2020] Ευρυάλη»