1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2020 20:40

Τέταρτη μεταγραφή στον Ιωνικό Νίκαιας η Σιδηροπούλου

Την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση (Μολδοβανίδη, Δασκάλου, Παπαζιάν) σε πολύ μικρό διάστημα, ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νίκαιας με την απόκτηση της ακραίας-διαγώνιας, Πηνελόπη Σιδηροπούλου από τον Αστέρα Νίκαιας.

«H Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Πηνελόπη ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Πηνελόπη, μετά από χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον αθλητικό σύλλογο Περιστερίου, είναι από την περσινή χρονιά αναπόσπαστο μέρος του Nikaia volley project που υλοποιούμε με σταθερά βήματα και μεγάλη επιτυχία. Πέρσι πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Αστέρα Νίκαιας και προσέφερε με το πάθος και τις ικανότητες της, στην πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Δε δίστασε να ανταποκριθεί στην αγάπη του κόσμου και στην προ(σ)κληση και την προοπτική του Nikaia volley project και να συμφωνήσει να συμμετάσχει και να συνεισφέρει και η ίδια στο project της επιστροφής του Ιωνικού Νίκαιας στη φυσική του θέση, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

2019-2020 Αστέρας Νίκαιας

2012-2019 Περιστέρι

Η Πηνελόπη μαζί με τις συμπαίκτριές της θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη νέο μεγάλο ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας για την επίτευξη φιλόδοξων και απαιτητικών στόχων που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.

Την καλωσορίζουμε και δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα όπου θα δώσουν το δικό τους μοναδικό καλωσόρισμα στην ίδια και σε όλη την ομάδα, οι φίλοι και οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας !

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ