1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2020 16:25

Επιστολή διαμαρτυρίας της επιτροπής γονέων των αθλητριών του ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στην ΕΟΠΕ, η επιτροπή γονέων των αθλητριών του νεοσύστατου ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία καταγγέλει την απόφαση της ΕΣΠΕΔΕ, να κάνει κλήρωση με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, το αποτέλεσμα της οποίας ανέδειξε τον τελευταίο πρωταθλητή Β΄εθνικής, και τον έστειλε στην Α2, και να μην ανακηρύξει πρώτη την ομάδα των Ιωαννίνων που ήταν καλύτερη βαθμολογικά.

Προς ΔΣ ΕΟΠΕ

Κύριοι, Πέρασε ήδη μία εβδομάδα από την κωμική κατά τη γνώμη μας κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΕ με στόχο την ανάδειξη πρωταθλητή της περιοχής ευθύνης της. Και παρότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ομάδας μας που μ ας καθησυχάζει και αισιοδοξεί για την τελική ευνοϊκή τροπή της υπόθεσης υπάρχουν πράγματα που ζουν καθημερινά τα ανήλικα κορίτσια μας τα οποία μας αναγκάζουν να παρέμβουμε. Κύριοι,

Τα κορίτσια της ομάδας μας, ανήλικα στην πλειοψηφία κέρδισαν στο γήπεδο την 1η θέση της κανονικής περιόδου. Τελείωσαν 1 βαθμό πάνω από το δεύτερο Φιλαθλητικό Πρέβεζας και 1-1 στις νίκες .

Ηττηθήκαν την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Πρέβεζα και κέρδισαν την 1η του β΄ γύρου στα Γιάννινα με το ίδιο σκορ και καλύτερη διαφορά πόντων. Έκτοτε δεν χάσανε σετ. Θα ήταν πρώτες και σε πιθανή ισοβαθμία. Ήλθε η πανδημία και δεν μπόρεσαν να το δείξουν στο γήπεδο. Περιμέναμε τις αποφάσεις. Προφανώς ο 1ος είναι 1ος. Δυστυχώς όμως όχι για την ΕΣΠΕΔΕ.

Έκπληκτοι μαθαίνουμε ότι θα διενεργηθεί κλήρωση γιατί η ΕΣΠΕΔΕ ¨δε δύναται να κρίνει τη δυναμικότητα των ομάδων ως προς το τελικό αποτέλεσμα των νικών αλλά παρέχοντας όμως τη δυνατότητα ανόδου σε ανώτερη κατηγορία σε ομάδα της ένωσή μας ¨. Άκουσον άκουσον. Και τι δηλαδή ξέρει να κάνει η ΕΣΠΕΔΕ;

Ακούσαμε ότι αυτές είναι οι κατευθυντήριες γραμμές της ομοσπονδίας. Ηρεμήσαμε προς το παρών. Είπαμε πανδημία περνάμε θα γίνουν και αδικίες. Έλα όμως που με τις μέρες μαθαίνουμε σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η ΕΣΠΕΔΕ τροποποίησε την προκήρυξη κατά την ανακοίνωσή της στις 17/5 και έκανε την κλήρωση στις 20/5. Δεν περίμενε να πάρει πρώτα τις κατευθυντήριες γραμμές. Προσπαθούμε να μη δούμε δόλο σε αυτό, αν και πρόεδρος της Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ είναι το ίδιο πρόσωπο.

Οι αποφάσεις της ΕΟΠΕ δημοσιεύονται 8.01 μμ στις 20/5. Η κλήρωση αρχίζει στις 8.00 μμ. Τυχαίο και αυτό; Και ενώ έχει περάσει μία εβδομάδα και διαβάζουμε από όλες τις γωνιές της Ελλάδας ότι οι ενώσεις τροποποιούν τις προκηρύξεις τους με βάση τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ και ανακηρύττουν πρωταθλητές με βαθμολογικά κριτήρια εδώ διαβάζουμε μόνο τη δημοσίευση της ΕΣΠΕΔΕ που μας πληροφορεί πόσο ¨δίκαια έγινε η κλήρωση¨ Κύριοι,

Παρακαλούμε ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ την αδικία. Δεν θέλουμε τα ανήλικα παιδιά μας να μάθουν με αυτό τον τρόπο τη λειτουργία των προσβάσεων, των γνωριμιών, των θέσεων ευθύνης προς ίδιον όφελος. Ο πρωταθλητής έστω και εν μέσω πανδημίας είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το κέρδισε στο γήπεδο.

Επιτροπή γονέων αθλητριών ΠΑΣ Γιάννινα» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ