1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2020 03:59

Με ΠΑΚ-τωλό νικών και βαθμών κέρδισε την άνοδο στην Α2

Στην Α2 γυναικών θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ΠΑΚ Χαλανδρίου. Η πρωταθλήτρια όμως της Β΄εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, κουβαλάει μαζί της και μια επική σεζόν.

Η φετινή ομάδα του Πρότυπου αθλητικού κέντρου, μέχρι την στιγμή της διακοπής, παρουσίασε την εικόνα μιας «ντρίμ τιμ» που με 26 συνολικά νίκες (20-0 στο πρωτάθλημα +6 στη διοργάνωση του κυπέλλου), κατέκτησε ένα αήττητο νταμπλ που δύσκολα θα πετύχει στο κοντινό μέλλον άλλη ομάδα.

Με βάση το περυσινό κορμό και «κτισμένο» με σοβαρότητα και πειθαρχεία, από την προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη και τον πολύπειρο γενικό αρχηγό, Βασίλη Καλατζή, το ΠΑΚ ως ένα άλλο αγωνιστικό «τσουνάμι» παρέσυρε όποιον αντίπαλο βρήκε στο πέρασμα του.

Οι παίκτριες της ομάδας του Χαλανδρίου με όπλο την ομοιογένεια, το πάθος, το πείσμα, την δύναμη, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και κυρίως την δίψα για τον τίτλο-άνοδο που τους στέρησαν πέρυσι οι Αμπελόκηποι, κυριάρχησαν απόλυτα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τους αντιπάλους τους.

Τα πρώτα σημάδια τίτλου ήρθαν απο τον πρώτο γύρο, όταν η ομάδα του Χαλανδρίου επικράτησε στα εκτός έδρας ντέρμπι με το Κορωπί, τη Νίκη Αμαρουσίου, τον Αστέρα Αγ Δημητρίου, και εντός με τον Φοίβο Μελισσίων και τον Παπάγου, και πήρε άνετα την πρωτιά με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο.

Στη συνέχεια η κατάκτηση του κυπέλλου στο final-4 των Γλυκών Νερών, έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα της κ. Μαρτσουκάκη, η οποία πρόλαβε στο νήμα της διακοπής του πρωταθλήματος για την πανδημία, να κερδίσει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και με 20 νίκες, 60 βαθμούς, και 60-3 σετ να γράψει την δική του ιστορία στην κατηγορία.

Ας δούμε πως σχολίασαν την φετινή μυθική σεζόν, διοίκηση, προπονητικό τιμ και οι πραγματικές πρωταγωνίστριες της ανόδου, οι παίκτριες:

Τα «ευχαριστώ» και τα συγχαρητήρια του προέδρου Παναγιώτη Τζήμου

Το δικό του «νταμπλ» πανηγύρισε ,ο πρόεδρος της ομάδας,κ. Παναγιώτης Τζήμος, καθώς εκτός από το τμήμα βόλεϊ, άνοδο πήρε και η ομάδα μπάσκετ.Όσον αφορά το φετινό εκπληκτικό επίτευγμα του βόλεϊ, ο πρόεδρος και ηγέτης του συλλόγου, συνεχάρη την προπονήτρια και τις αθλήτριες της ομάδας του Χαλανδρίου για την ιστορική άνοδο και κορυφαία επιτυχία του τμήματος από την εποχή της ίδρυσης του το 2004, και σημείωσε:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και ταυτόχρονα να συγχαρεί τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Σωματείου μας, την Προπονήτρια κ. Έφη Μαρτσουκάκη, τον Γυμναστή κ. Δημήτρη Διαμαντάρα, τον Φυσιοθεραπευτή κ. Αργύρη Βλαχούτσικο, τον Στατιστικολόγο κ. Άλκη Μπέλο, τον Έφορο κ. Θεοδόση Μαυρίδη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας κ. Βασίλη Καλαντζή, για την επίτευξη του τριπλού στόχου στο πρωτάθλημα του Α Ομίλου της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη καθώς συνεχίζοντας με το ίδιο ροστερ και με την ίδια προπονήτρια, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης, διαχειριστήκαμε κάθε παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φθάσαμε στην κατάκτηση του κυπέλου της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την άνοδο μας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στους χορηγούς μας για την πολύτιμη υποστήριξη των προσπαθειών μας, αλλά και στον κόσμο μας για την συμπαράσταση που παρείχε στην ομάδα μας σε όλη την χρονιά και για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί του στο κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης» και δεσμευόμαστε ότι το αγωνιστικό θέαμα που θα παρακολουθήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στις αθλήτριες μας:

Αρμάου Ρόζα, Βαρότση-Μαμίτση Ελένη, Βελισσάρη-Λυμπερίδου Μαρία, Γρηγοράτου Κωνσταντίνα-Μαρίνα, Δορμπαράκη Αγγελική-Ναταλία, Ιμπραχήμ Νάντια, Μαυράκου Στεφανία, Μιχαηλίδη Κωνσταντίνα, Νίκα Χριστίνα, Παπαθανάση Κατερίνα, Πασιαλή Χριστίνα, Πετροπούλου Δήμητρα-Ισιδώρα, Στεβάνοβιτς Νάντια και Στεργάκου-Νέλσον Ντενίς.

Κορίτσια σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις επιτυχίες τις χαρές αλλά και τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε όλη την χρονιά και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό σας.»

Έφη Μαρτσουκάκη: « Η προσήλωση στο στόχο και το καλό κλίμα , μας οδήγησαν στο νταμπλ»

Η προπονήτρια των τίτλων και των ρεκόρ, η «special one» του Χαλανδρίου, η Έφη Μαρτσουκάκη, η οποία μετά το ντάμπλ με την Νίκη Αμαρουσίου, ευτύχησε να ξαναζήσει κάτι ανάλογο με το ΠΑΚ, μίλησε στο Volleynews.gr, για το πως βίωσε την φετινή εποποιία της ομάδας της.

Για το μυστικό της επιτυχίας η πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, του ΖΑΟΝ και άλλων ομάδων, είπε:

«Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η προσήλωση στον στόχο, καθώς η σκληρή και οργανωμένη δουλειά αλλα και το καλό κλίμα. Η ομάδα ενισχύθηκε σε κάποια σημεία που θεωρήσαμε πως έπρεπε κρατήσαμε τον ίδιο κορμό γιατί πιστεύουμε στις αθλήτριες μας και δουλέψαμε ακόμα πιο σκληρά ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα .Όταν υπάρχει καλό κλίμα, οι δυσκολίες κάνουν την ομάδα ακόμα πιο δυνατή και αυτό συνέβη και στην δική μας ομάδα.»

Για το αν περίμενε τέτοιο ανεπανάληπτο σερί νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τόνισε

«Η διακοπή για την πανδημία μας έκανε να νιώσουμε αμήχανα γιατί σταμάτησε την πορεία μας λίγο πριν την επίτευξη των στόχων μας... Δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε την επιτυχία μας στο γήπεδο και αυτό μας έχει στοιχίσει. Σαν ομάδα κοιτάμε πάντα το κάθε ματς ξεχωριστά και δίνουμε σε κάθε αντίπαλό την αξία του... Δεν υποτιμούμε καμία ομάδα και προσπαθούμε πάντα να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις συνεχόμενες νίκες χωρίς απώλεια σχεδόν ούτε σετ. Δεν βάζουμε στόχο τα ρεκόρ... Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.»

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατάει τις αθλήτριες της προσγειωμένες, υποστήριξε:«Έχουμε καταφέρει σαν ομάδα να είμαστε σεμνοί.. νομίζω πως δεν βγάζουμε εικόνα έπαρσης στο γήπεδο και αυτό ξεκινά και από την διοίκηση μας . Όλο ξεκινά από τον σεβασμό σε κάθε αντίπαλό και κάθε ομάδα που κάνει την προσπάθεια της και με την προσήλωση στο τελικό στόχο.»

Για τον στόχο της ομάδας στο πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, ανέφερε:«Ο στόχος σαν rookie της κατηγορίας είναι να κάνουμε όσο καλύτερες εμφανίσεις μπορούμε... Θέλουμε σε πρώτη φάση να καταφέρουμε την παραμονή μας στην Α2 κι μετά θα παλέψουμε παιχνίδι το παιχνίδι για ότι καλύτερο γίνετε.»

Ναντίνα Γρηγοράτου: «Η βαθμολογία μας και το σερί νικών μας δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης»

Σημαντική η βοήθεια της ακραίας Ναντίνας Γρηγοράτου. Η Κεφαλονίτισα «Iron hammer» μετά από μια χρονιά για μεταπτυχιακό στην Αγγλία, επέστρεψε δριμύτερη και ήταν καθοριστική σε αρκετά παιχνίδια Μάλιστα για την πορεία της ομάδας, σχολίασε:

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να ανταμείβονται οι κόποι μιας χρονιάς. Θα ήταν, φυσικά, ακόμη πιο ευχάριστο αν μπορούσαμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γήπεδο, όλοι μαζί, όπως κάναμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η ομάδα μας έδειξε συνέπεια όλη την αγωνιστική σεζόν, και πιστεύω πως θα συνεχίζαμε με τον ίδιο ρυθμό και στα play off.

Η βαθμολογία μας και το σερί νικών μας θεωρώ πως δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για το πόσο δουλέψαμε σαν ομάδα και πόσο θέλαμε αυτή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν μέλος μιας ομάδας που παίζοντας όμορφο βόλεϊ και δείχνοντας εξέλιξη μέρα με την μέρα, κατάφερε να πάρει ένα αήττητο ντάμπλ.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις συμπαίχτριες μου που για όσα καταφέραμε εντός γηπέδου, και να τις ευχαριστήσω για όσα περάσαμε εκτός γηπέδου! Ήμασταν συγκεντρωμένες, δεμένες και δουλέψαμε σκληρά, κάνοντας πολλές θυσίες, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας.

Επιπλέον, θα ήθελα  να ευχαριστήσω την προπονήτρια μας, την κα Έφη Μαρτσουκάκη, που χωρίς εκείνη δεν θα είχαμε ζήσει μια τόσο επιτυχημένη χρονιά, αλλά και όλο το τεχνικό team, τον Δημήτρη, τον Αργύρη και τον Άλκη, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που μας στηρίζουν ανελλιπώς, τον κ. Βασίλη, τον κ. Σάκη και τον κ. Παναγιώτη.»

Αγγελίνα Δορμπαράκη: «Πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα το ΠΑΚ»

Η Αγγελίνα Δορμπαράκη ήταν και φέτος η προσωποποίηση του πάθους για την ομάδα του Χαλανδρίου. Η «εκρηκτική» κεντρική που πήρε νταμπλ με τρίτη διαφορετική ομάδα (Ποσειδώνα Λουτρακίου, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ) σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα μου κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Α2 κατηγορία έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.Φυσικά το συναίσθημα θα ήταν τελείως διαφορετικό αν πανηγυρίζαμε αυτόν τον τίτλο μέσα στο γήπεδο, αλλά το σημαντικό είναι ότι επιτέλους επιτεύχθηκε. Ήταν ένας από τους δύο στόχους που είχαμε θέσει για φέτος.. Ο πρώτος ήταν το κύπελλο και έπειτα η άνοδος στην πιο πάνω κατηγορία..

Είχαμε μια πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα φέτος και αυτό φάνηκε στο ότι η διαφορά από την δεύτερη ομάδα ήταν αρκετά μεγάλη... Καταφέραμε άξια να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και αυτό γιατί η ομάδα του ΠΑΚ ήταν καλύτερη με διαφορά σε όλο το πρωτάθλημα.. Πιστεύω λοιπόν ότι δίκαια πήραμε την άνοδο και αναδεχθήκαμε πρωταθλητές.

Η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Συγχαρητήρια στην διοίκηση στην προπονήτρια μου, στις συμπαίχτριες μου και στο υπόλοιπο τεχνικό team για αυτή την πολύ σπουδαία επιτυχία.»

Νάντια Ιμπραχήμ: « Δικαίωση των κόπων μας αυτή η επιτυχία»

Ο πιστός «στρατιώτης» της ομάδας, η αθόρυβη ακραία και αρχηγός Νάντια Ιμπραχήμ που υπηρετεί την ομάδα για 8 χρόνια, ανέφερε για την φετινή σεζόν του ΠΑΚ:"Είμαι πολύ χαρούμενη για όλα όσα καταφέραμε φέτος. Πήραμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα, όντας πρωτοπόρες και αήττητες σε όλη την διάρκεια του, με τρία μόνο χαμένα σετ. Το αποτέλεσμα αυτό αντικατοπτρίζει την συλλογική προσπάθεια και την δικαίωση των κόπων που καταβάλλαμε, όλοι μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να αφιερώσω επομένως τον τίτλο και την άνοδο στις συναθλήτριές μου, στην προπονήτριά μας, τον γυμναστή, τον φυσιοθεραπευτή, τον στατιστικολόγο και την διοίκηση."

Στεφανία Μαυράκου: «Θέλαμε να γιορτάσουμε τον τελευταίο πόντο στο γήπεδο»

Η «αέρινη» διαγώνια, Στεφανία Μαυράκου που χρειάστηκε πολλές φορές στα παιχνίδια, εκτός από τους αντιπάλους να νικήσει και το νόμο της βαρύτητας, υποστήριξε:

«Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, που μετά από αυτή την γεμάτη προσπάθεια χρονιά, καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Την αγωνιστική σεζόν που πέρασε πιστεύω πως δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης, για το πόσο πολύ το θέλαμε.

Τίποτα δεν ήταν εύκολο, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κατακτήσουμε το κύπελλο και στη συνέχεια το πρωτάθλημα και την άνοδο, καταφέρνοντας να το συνδυάσουμε με το αήττητο σερί των 20-0 νικών.Είμαι σίγουρη πως, όπως και εγώ, όλες οι συμπαίκτριες μου και το προπονητικό team, θα θέλαμε να γιορτάσουμε την άνοδο μέσα στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας το τελευταίο πόντο με συναισθήματα που δύσκολα περιγράφεις, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα για τους αγώνες των μπαράζ.

Παρόλα αυτά, ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρόνια, καθώς φτάσαμε σε ένα νταμπλ, με αρκετές δυσκολίες, θυσίες, τραυματισμούς αλλά κυρίως με όλες αυτές τις ευχάριστες γεμάτες σκληρή δουλειά και γέλιο, αναμνήσεις και συγκινήσεις που θα μας μείνουν για πάντα στο μυαλό.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, για την αγωνιστικότητα και τη πορεία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο του ΠΑΚ., τη προπονήτρια μου Έφη Μαρτσουκάκη, τον γυμναστή Δημήτρη Διαμαντάρα, τον φυσικόθεραπευτή Αργύρη Βλαχούτσικο, τον κύριο Βασίλη Καλαϊτζή, τον κύριο Σάκη Μαυρίδη, και τις συμπαίκτριες μου για τη στήριξη και την αγάπη τους για άλλη μια χρονιά, και να τους συγχαρώ για την φετινή μας πορεία καθώς και για την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ που κερδίσαμε μαζί.»

Κάτια Παπαθανάση: « Η άψογη συνεργασία και η μαχητικότητα μας οδήγησαν σε αυτήν την επιτυχία»

Η ευφυέστατη κεντρική με τις ηγετική προσωπικότητα και τις μεγάλες ικανότητες στο μπλοκ, η συν-αρχηγός, Κάτια Παπαθανάση, τόνισε για την φετινή σεζόν  «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες μου τις συμπαίκτριες καθώς και το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για αυτή μας την προσπάθεια.. Η συνταγή της κοουτς Μαρτσουκάκη, όπως έχει αποδειχθεί και στις προηγούμενες σεζόν μας, είναι απολύτως αποδοτική και επιτυχημένη!

Τα συστατικά είναι τα εξής :σκληρή προπόνηση, πειθαρχία, αλληλοσεβασμός, ομαδικότητα και πάθος για τη νίκη. Αυτό το πάθος και η επιμονή μας οδήγησαν στο αήττητο σερί των 20 νικών σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος!

Στην αρχή της χρονιάς που δημοσιεύτηκαν τα πρώτα ροστερ και οι προσθήκες έμπειρων παικτριών σε αντίπαλες ομάδες υπήρξε ένα μικρό άγχος και αμφιβολία για το πως θα εξελισσόταν το πρωτάθλημα και πως θα διαμορφωνόταν η τελική κατάταξη. Με το που βρήκαμε τα πατήματα μας όμως και ξεκίνησαν τα επίσημα παιχνίδια, αυτή η αμφιβολία άρχισε να σβήνει. Με τις περισσότερες παίκτριες συνεργαζόμαστε πάνω από 2 χρόνια και αυτο σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα!

Παλέψαμε το κάθε παιχνίδι την κάθε φάση ξεχωριστά για αυτό το αποτέλεσμα! Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλην την ομάδα για την άψογη συνεργασία και τη μαχητικότητα, που μας οδήγησαν σε αυτήν την επιτυχία, η οποία παρ όλο που ολοκληρώθηκε στα χαρτιά αντιπροσωπεύει επάξια την εικόνα εντός γηπέδου!»

Μαρία Βελισσάρη: « Μας βοήθησε η ομαδική δουλειά και η χημεία που είχαμε μεταξύ μας»

Η «μαέστρος» του ΠΑΚ, Μαρία Βελισσάρη, η οποία οργάνωσε και αξιοποίησε εξαιρετικά τις συμπαίκτριες της στο φετινό μαραθώνιο, σχολίασε με τη σειρά της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την χρόνια της ομάδας μας και παρολο που δεν τελείωσε με πανηγυρισμούς μέσα στο γήπεδο, εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη επιτυχία. Δουλέψαμε πολύ και κουραστήκαμε πολύ, αλλά τουλάχιστον περάσαμε καλά. Όλη η δουλειά είναι ομαδική και νιώθω πολύ τυχερή για αυτή την χημεία που έχουμε μεταξύ μας. Την πρώτη θέση ποτέ δεν μπορείς να την έχεις δεδομένη, και εννοείται σκεφτόμασταν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν αν εμείς δείχναμε κακό πρόσωπο. Εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώσαμε και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες μας και πάλι στο γήπεδο, μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους!»

Ρόζα Αρμάου: « Δεν είναι απλό να παίρνεις αήττητο νταμπλ»

Η Ρόζα Αρμάου ήταν η αποκάλυψη της φετινής ομάδας του Χαλανδρίου. Η νεαρή εξαιρετικά ταλαντούχα ακραία του ΠΑΚ, μετά το περυσινό «σχολείο» στην Πρι Λιγκ με την φανέλα του Αιγάλεω, γύρισε μεταμορφωμένη και με όπλο τις παραστάσεις και την «εμπειρία» που απέκτησε, βοήθησε καθοριστικά στην φετινή πορεία της ομάδας. Η νεαρή Ρόζα που έκανε επική εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ, υποστήριξε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που καταφέραμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους...Που δεν ήταν άλλοι από την κατάκτηση του κυπέλλου, και του πρωταθλήματος. Χαίρομαι που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου που με στήριξαν και σαν νεαρότερη από όλες, κατάφερα να διακριθώ να πάρω εμπειρίες και να πανηγυρίσω αυτήν επιτυχία μαζί τους. Δεν είναι απλό να παίρνεις νταμπλ αήττητο... Έχουμε δουλέψει και κουραστεί πολύ για όλο αυτό που συνέβη αλλά στο τέλος ανταμειφτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο.»

  Να σημειωθεί οτι αρκετές βοήθειες έδωσαν αγωνιστικά,  οι δύο λίμπερο, Χριστίνα Πασιαλή και  Δήμητρα Πετροπούλου, οι κεντρικές Νάντια Στεβάνοβιτς και Ντενίζ Στεργάκου, η πασαδόρος Χριστίνα Νίκα και οι ακραίες Βαρότση-Μαμίτση Ελένη και Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη.

 Παναγιώτης Καλιμάνης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ