1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2020 15:31

Χαμόγελα και συγχαρητήρια μοίρασε η Σία Τοτσίδου στις πρωταθλήτριες της Γαίας Δράμας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες της Γαίας Δράμας στην χθεσινή προπόνηση, καθώς είδαν να τις περιμένει στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», η Σία Τοτσίδου. 

Η 31 χρονη διεθνής ακραία και φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδος με την φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία έχει καταγωγή από τη Δράμα, μοίρασε συγχαρητήρια στις νεαρές παίκτριες της Γαία, καθώς μετά από την απόφαση-θρίλερ της ΕΣΠΕΘΡ, κατέκτησαν τον τίτλο της Β΄εθνικής και κέρδισαν το εισιτήριο ανόδου στην Α2 γυναικών.  

Η Σία Τοτσίδου επίσης συμβούλευσε τις ταλαντούχες αθλήτριες που την έχουν ινδαλμά τους, να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις , ώστε να καταφέρουν να βοηθήσουν την Γαία να έχει καλή πορεία και τη νέα σεζόν στην απαιτητική κατηγορία της Α2, η οποία θα διοργανωθεί σε υποοομίλους. 

Να σημειωθεί ότι η Τοτσίδου ξεκίνησε την καριέρα της στα τοπικά σωματεία της Δράμας, την Δόξας και τον Ερμή, ενώ στη συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα της στην ΑΕΚ (πρωταθλήτρια το 2012) και στον Πανναξιακό. 

Η ανακοίνωση της δοίκησης 

Ανακοίνωση για την Ιστορική άνοδος της Γαίας στην Α2, έβγαλε και η διοίκηση του Δραμινού συλλόγου η οποία αναφέρει:

«Ένας θρίαμβος, για μια ομάδα που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό βολλευ με τις συνεχόμενες επιτυχίες της! Μετά από την αναγκαστική σχεδόν δίμηνη διακοπή των πρωταθλημάτων, η ομάδα των γυναικών της Γαίας Δράμας ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει, ύστερα από την φετινή εξαιρετική παρουσία στην Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, αθλητριών και τμημάτων υποδομής. Επιδίωξη του συλλόγου είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να ενισχυθεί με κορίτσια από τα αναπτυξιακά τμήματα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ