Εκτυπώστε τη σελίδα
25-05-2020 15:47

Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ: Στην Α2 και επίσημα Έβρος Σουφλίου και Γαία Δράμας

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, ότι Έβρος Σουφλίου και την Γαία Δράμας, αναδεικνύονται αντίστοιχα πρωταθλητές σε άνδρες-γυναίκες και παράλληλα κερδίζουν την άνοδο τους στην Α2 Κατηγορία.

Η ανακοίνωση αποκαλύπτει ότι στο πλαίσιο έκτακτου ΔΣ, η απόφαση για τον Εβρο Σουφλίου ήταν ομόφωνη ενώ για την Γαία ήταν κατά πλειοψηφία αλλά συντριπτική (8 προς 1).

Να σημειωθεί ότι στις γυναίκες, διεκδικήτιρα την ανόδου ηταν και οι Αμαζόνες Μαΐστρου Ανελαξδρούπολης, οι οποίες εξέδωσαν ανακοίνωση και έστειλαν επιστολή, ότι έπρεπε να γίνει κλήρωση με την Γαία Δράμας καθώς δεν είχαν ξεκινήσει τα πλέι οφ. Η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε τελικά με βαθμολογικά κριτήρια που ήταν υπέρ της Δραμινής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ έχει ως εξής:

Ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου στους Άνδρες και ο ΑΣ Γαία Δράμας στις Γυναίκες, είναι οι δύο ομάδες από την Α’ Περιφέρεια – Ε.Σ.ΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας που θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών 2020-2021 και Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών 2020-2021, αντίστοιχα, σύμφωνα με την ισχύουσα βαθμολογία τους, κατά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων στις 7/5/2020, όπως απεφάσισε σε έκτακτη Συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Ένωσης, σε εφαρμογή της 61/1/7-5-2020 Απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.

Η απόφαση για την κατηγορία των Ανδρών ήταν ομόφωνη και η απόφαση για την κατηγορία των Γυναικών ήταν κατά πλειοψηφία (8-1).»

Σχετικά άρθρα