1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2020 13:38

Πρωταθλητής Β εθνικής γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α ο Μίλωνας που «χάνει» Γκιούρδα και Παπαγεωργίου

Πρωταθλήτρια Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ αναδείχτηκε και επίσημα ο αήττητος ο Μίλωνας, ο οποίος μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λογω της πανδημίας, είχε ένα φοβερό σερί 20 νικών και με 60-2 σετ και 60 βαθμούς συνολικά, και πήρε δίκαια το εισιτήριο ανόδου για την Α2 γυναικών.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την άνοδο του γυναικείου τμήματος πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, συγχαίροντας ατις αθλήτριες και τον επιτυχημένο προπονητή, Γιώργο Δεναξά ενώ επεσήμανε και τις «απώλειες» δύο βασικών αθλητριών, των Στέλλα Γκιούρδα και Ελισάβετ Παπαγεωργίου που θα αναχωρήσουν στις ΗΠΑ για σπουδές:

«Kαι επίσημα πλέον η Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής για την περίοδο 2019-2020 και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Έτσι μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ένωσης μας στις Νεάνιδες, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν (έστω και με τον “άκομψο” αυτό τρόπο), με απόλυτη βαθμολογική επιτυχία, επιτρέπει σε όλους εμάς τους φίλους & συνοδοιπόρους της ομάδος αυτής να θαυμάσουμε και να καμαρώσουμε τα χαρακτηριστικά της ομάδος αυτής.

Η συγκεκριμένη ομάδα είχε συνέπεια στις υποχρεώσεις, ατελείωτη & ακούραστη δουλειά, ποτάμι ο ιδρώτας, αγάπη και συναδελφικότητα στην συμπαίκτρια, υπομονή & κατανόηση σε κάθε υπόδειξη ή πίεση του προπονητή, αφοσίωση στο όλο project, ευτυχία και λάμψη στα μάτια κάθε μιας για κάθε πόντο της ομάδος, είτε βρισκόταν στο παρκέ, είτε πανηγύριζε από τον πάγκο.

Και επιπρόσθετα σαν ένα κερασάκι στην τούρτα έρχεται ένα ακόμη “δώρο-επιβράβευση” να συμπληρώσει το τοπίο, δυο από τα “πολύτιμα πετράδια της συλλογής μας” ανοίγουν τα φτερά τους , στην νέα τους σταδιοδρομία στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

.Στελίτσα, Ελισάβετ σας ευχόμαστε να διαπρέψετε στο νέο αυτό σας project, να μας κάνετε πάντα περήφανους και κάπου-κάπου να φοράτε την προπονητική φανέλα του Μίλωνα και να μας στέλνετε φωτογραφίες!Σας αγαπάμε πολύ και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σας.

Βέβαια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε όλοι στον καθοδηγητή της ομάδος αυτής, στον Coach Γιώργο Δεναξά, που κατάφερε σε λίγους μήνες να εμφυσήσει το πνεύμα του νικητή στις αθλήτριες μας και να αποδείξει περίτρανα ότι “τα καλά κόποις κτώνται”

.Η επιτυχία αυτή ανήκει σε όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη λειτουργία της ομάδος και σας ευχαριστούμε πολύ, χωρίς σειρά, για την υπέροχη χρονιά που μας χαρίσατε Εβελίνα, Ραφαηλία, Βίκυ, Αλεξάνδρα, Γιάννη, Ναταλία, Στέλλα, Γιώργο, Ελένη, Μαρία, Λάουρα, Έλενα, Ελισάβετ, Φωτεινή, Θοδωρή, Στεφανία, Ζένια, Δανάη.

Και όπως έχουμε πει…. αυτός είναι μόνον ο πρώτος μας σταθμός !!!!!

Επιτροπή volley

Κώστας Χανάς» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ