1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2020 11:51

Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Στην Α2 Ανδρών ο Φοίβος Μελισσίων, στην Α2 Γυναικών το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

Τις ομάδες που πήραν την άνοδο στην Α2 Ανδρών και Γυναικών ανακοίνωσε η Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της Ένωσης συνεδρίασε την Πέμπτη 21.5.20 και συζήτησε θέματα των πρωταθλημάτων της Ένωσης μετά την επιβεβλημένη οριστική διακοπή τους.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προσπάθειες των ομάδων και αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις προσπάθειες αθλητών-τριων και προπονητών-τριων αφού έλαβε υπόψη τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. (20/5/20) και τις εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., για τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών αποφάσισε, ομόφωνα, ότι για την τελική κατάταξη των ομάδων στα πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της απόφασης διακοπής του κάθε πρωταθλήματος.

Επίσης αποφάσισε ότι οι ομάδες που, σύμφωνα με την βαθμολογική θέση, κατά την στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων είχαν δικαίωμα ανόδου, με βάση την ισχύουσα Προκήρυξη 2019-2020, ανέρχονται στην ανώτερη κατηγορία, όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Ενώ για τον υποβιβασμό των ομάδων αποφάσισε ότι θα ληφθεί υπ’ όψιν ο βαθμολογικός πίνακας κατά τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος και μόνο στην περίπτωση που προκύψει ότι, ακόμα και σε περίπτωση νίκης στους υπολειπόμενους αγώνες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος δύο γύρων (και ήττας των ομάδων που βρίσκονται στις ανώτερες θέσεις), η βαθμολογική διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί, η ομάδα/ες υποβιβάζεται/ονται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία όπου θα έχει/έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Σε αντίθετη περίπτωση δεν υποβιβάζεται κάποια ομάδα.

Αναλυτικά αποφάσισε:

Από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών δικαίωμα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών αποκτά η ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων ΄΄Ο Φοίβος΄΄.

Κατάργηση της Τοπικής κατηγορίας Ανδρών και δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων στην Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δικαίωμα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών αποκτά η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα υποβιβαστεί στην Τοπική κατηγορία Γυναικών και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020-21, η ομάδα του ΓΣ Κερατέας.

Από το πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών θα ανέλθουν στην Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020-21 οι ομάδες ΑΕ Γκράβας και ΓΣ Απόλλων Αγ. Δημητρίου. Ενώ καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται στην Τοπική κατηγορία 2 Γυναικών.

Από το πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών θα ανέλθουν στην Τοπική κατηγορία Γυναικών και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020-21 οι ομάδες ΟΠΕ Χαλκίδας και ΑΟ Βάρης ΄΄Ο Αναγυρούς΄΄. Ενώ καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται στην Τοπική κατηγορία 3 Γυναικών.

Από την Τοπική κατηγορία 3 Γυναικών θα ανέλθουν στην Τοπική 2 κατηγορία Γυναικών και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2020-21 οι ομάδες Μελισσιακός ΑΟ και ΑΟ Άνοιξης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ