1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2020 22:30

Ο Παναγιώτης Μαρούλης νέος προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας

Ο Παναγιώτης Μαρούλης είναι ο διάδοχος του Νίκου Μαρμαρινού στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην τοπική 1 κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός που έχει συνδέσει την παρουσία του την τελευταία τετραετία με την ίδρυση και τις διαδοχικές ανόδους του Αστέρα Νίκαιας, από την τοπική 2 στην Β΄εθνική, όπου η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφει ως πρώτος προπονητής μετά από μια διετία, αφού την περασμένη σεζόν είχε το ρόλο του τεχνικού συμβούλου στις ακαδημίες του Ιωνικού και του Αστέρα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ιωνικού αναφέρει αναλυτικά για την μετακίνηση του κ.Μαρούλη:

«Πιστοί στο σχεδιασμό και το 3ετές αναπτυξιακό πρόγραμμα, η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Παναγιώτη Μαρούλη ως νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2020-2021.Μετά την πρώτη ιστορική χρονιά επαναλειτουργίας του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και την άνετη εξασφάλιση της ανόδου της γυναικείας ομάδας volley στην επόμενη κατηγορία, παρουσιάζονται νέες προκλήσεις και τίθενται υψηλοί στόχοι πρωταθλητισμού για την επόμενη 3ετία σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Ο Παναγιώτη οραματίστηκε τη δημιουργία και εργάζεται μεθοδικά για την υλοποίηση του Nikaia Volley project που στοχεύει στην ανάδειξη του volley της Νίκαιας ως μιας εκ των κορυφαίων δυνάμεων του ερασιτεχνικού volley ενώ συμμετέχει ως Τεχνικός Σύμβουλος στη λειτουργία της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy και των συνεργαζομένων με αυτήν αθλητικών συλλόγων.

Ο Παναγιώτης ως Τεχνικός Σύμβουλος / προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Αστέρα Νίκαιας και από πέρσι και στον Ιωνικό Νίκαιας, έχει να επιδείξει σημαντικό αναπτυξιακό έργο και επιτυχίες σε λίγα μόλις χρόνια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Νίκαιας την περίοδο 2016-2017.
  • Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Νίκαιας την περίοδο 2017-2018.
  • Την περίοδο 2018-2020 συμμετείχε στο τεχνικό team του Αστέρα Νίκαιας που στις πρώτες συμμετοχές της γυναικείας ομάδας volley στη Β’ Εθνική, πέτυχε να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας (3η και 2η αντίστοιχα).
  • Την επανασύσταση και λειτουργία του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας το έτος 2019.
  • Την περίοδο 2019-2020 συμμετείχε στο τεχνικό team που οδήγησε τη γυναικεία ομάδας volley στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Την εξαιρετικά απαιτητική περίοδο που θα διανύσουμε, του αναθέτουμε μια ακόμη πρόκληση για να συνεχίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τόσο το έργο του πρωταθλητισμού του Ιωνικού Νίκαιας για την επιστροφή του στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες όσο και για την ενδυνάμωση και ανάδειξη του αναπτυξιακού έργου της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy.

Πολύ σύντομα ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί ενώ θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.Ευχόμαστε για άλλη μια φορά στον Παναγιώτη καλή επιτυχία.

Ionikos VolleyEite Nikaia Star Volley Academy»

« Να δίνουμε το 100% για την ομάδα και τους φιλάθλους του Ιωνικού»

Μετά την ανακοίνωση του Ιωνικού για την επιστροφή του στον πάγκο του συλλόγου ως πρώτου προπονητή, ο κ. Μαρούλης δήλωσε:

«Σκοπός της διοίκησης και δικός μου είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικά πλαίσια παρά τις δυσκολίες που φαίνεται ότι έρχονται!

Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα παρά πολύ ταλαντούχο ράστερ στην ομάδα και στόχος είναι να δουλέψουμε φέτος για να βγούμε πρωταθλητές αλλά και να βελτιωθούμε τόσο ώστε να φτάσει το ταλέντο του συνόλου που θα παρουσιάζουμε στο τερέν σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών!

Όταν παίζεις για τον Ιωνικό Νικαίας σημαίνει ότι θα παίξεις σε γεμάτο γήπεδο και με 100-200 άτομα να τραγουδούν για εσένα...αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να μάθουμε....το να παίζουμε και να δίνουμε το 100% σε προπόνηση και αγώνα για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και τους καταπληκτικούς φιλάθλους του! Καλη σεζόν να έχουμε...με υγεία πάνω από όλα."

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ