1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2020 13:40

Συνεχίζει με Κατωπόδη ο Εθνικός Πειραιώς και τη νέα σεζόν

Με την επιτυχημένη συνταγή, που του έδωσε το δικαίωμα ανόδου στην Τοπική 1 γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν (2020-21), ο Εθνικός Πειραιώς ο οποίος ανακοίνωσε τη ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη Κατωπόδη.

Ο ανερχόμενος 33 χρόνος Θεσσαλονικιός τεχνικός που έχει εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα εννιά ομάδων της συμπρωτεύουσας και στους πάγκους των γυναικείων ομάδων του Ανατόλια, Κολλέγιο ΔΑΣΑΛ, Ηρακλή Κηφισιάς, ανέλαβε τον Πειραιώτικό σύλλογο στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου στην Τοπική 2 και τον οδήγησε στην άνοδο με μια εντυπωσιακή πορεία και με μία ήττα μόνο, μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοινωση της διοίκησης του Εθνικού για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κατωπόδη αλλα και την λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καγιαλή , αναφέρει:

«H Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο έμπειρος Βορειοελλαδίτης προπονητής, Βασίλης Κατωπόδης, στον οποίο ανήκει μεγάλο μερίδιο από τις φετινές επιτυχίες της ομάδας μας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογό μας.

Ο Βασίλης σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγινε ένας από εμάς, έχοντας ως εφόδια τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα και κυρίως, ο επαγγελματισμός του και το πάθος του για το άθλημα του βόλεϊ, η σκληρή και ποιοτική δουλειά στην προπόνηση καθώς και ο εξαιρετικός τρόπος καθοδήγησης της ομάδας από τον πάγκο, δεν άφησε περιθώρια για δεύτερη σκέψη στον σύλλογο.

Καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια της συνεργασίας έπαιξε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της σεζόν υπήρξε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Δ.Ε. και προπονητή και από την στιγμή που και οι δύο πλευρές ήταν χαρούμενες και ευχαριστημένες, δεν χρειάστηκε πάνω από πέντε λεπτά για να συμφωνήσει σε όλα με τον Πρόεδρο της Δ.Ε., Σπύρο Κουτούβαλη, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό.

Ο Βασίλης Κατωπόδης αναλαμβάνει επικεφαλής των τμημάτων του συλλόγου έχοντας, ως πρωταρχική του ευθύνη, τον σχεδιασμό της Γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, σε μια δεύτερη χρονιά που θα είναι πιο δύσκολη από την περσινή λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχουν προκύψει σε παγκόσμιο επίπεδο στον Αθλητισμό, καθώς και των προσδοκιών που υπάρχουν στον σύλλογο για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, με βασικό σκοπό μας να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και την νέα χρονιά, χωρίς να παραβλέπουμε τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά σε όλα τα αθλήματα γενικότερα στον κόσμο.

Του ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Επιτυχία στο έργο του και φυσικά ως Δ.Ε. Βόλεϊ του συλλόγου θα είμαστε συνέχεια δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

"Τέλος συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καγιαλή.

"Η Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας έπειτα από δύο χρόνια με τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων, Γιώργο Καγιαλή. Η Επιτροπή και ο πρόεδρός της έκανε δεκτή την παραίτησή του μέχρι πρότινος προπονητή μας, και τον ευχαριστεί δημόσια για το έργο που έκανε στην ομάδα μας και του εύχεται ταυτόχρονα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ