1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2020 20:23

Παρελθόν απο στον Αστέρα Νίκαιας ο Ερμάλ Τσικόγια

Ο Αστέρας Νίκαιας είναι η πρώτη ομάδα από την Β΄εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ , η οποία ξεκίνησε και επισημα το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με τις εξελίξεις να ξεκινούν από την θέση του προπονητή. 

Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της γνωστοποίησε  μέσα σε πολυ καλό κλίμα, το τέλος της φετινής συνεργασίας με τον Ερμάλ Τσικόγια, ο οποίος βοήθησε την γυναικεία ομάδα να τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τον πρωτοπόρο Μίλωνα.

 Πιο αναλυτικά η ομάδα της Νίκαιας, ευχαριστεί τον μέχρι τώρα κόουτς για την προσφορά του στο σύλλογο και αναφέρει: 

 “Ένας ακόμη κύκλος στον Αστέρα Νίκαιας ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, το ίδιο όμορφα όπως ξεκίνησε.Ευχαριστούμε τον προπονητή Ερμάλ Τσικόγια για τη συνεργασία και την προσφορά του στο σύλλογο.

Η συνεργασία με τον Ερμάλ τη φετινή αθλητική περίοδο, ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη με την ομάδα των Κορασίδων να κατακτά άνετα την πρώτη θέση και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία στην οποία αναμένεται τα προσεχή χρόνια να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η γυναικεία ομάδα με ένα πολύ νεανικό ρόστερ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στο σύνολο της περιόδου.  Ο Ερμάλ δουλεύοντας φιλότιμα και εντατικά προσέφερε ό,τι καλύτερο μπορούσε στις ομάδες μας.

Ως διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy καλούμαστε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα, κοινωνική ευθύνη και ηγεσία την κρίση που προέκυψε από την πανδημία και να εξασφαλίσουμε προοπτική και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για την «επόμενη ημέρα».

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπ΄όψιν το σύνολο των συνθηκών αλλά και τις αδιαμφισβήτητες ευκαιρίες που θα προκύψουν το αμέσως προσεχές διάστημα, κρίναμε ότι το καλύτερο δυνατόν σενάριο και για τις δύο πλευρές, ήταν η ολοκλήρωση της επιτυχημένης συνεργασίας.

Ερμάλ, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες σε ότι επιλέξεις να ακολουθήσεις στο άμεσο μέλλον.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το προπονητικό team που θα στελεχώσει τα αγωνιστικά τμήματα Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων του Αστέρα Νίκαιας την επόμενη απαιτητική αθλητική περίοδο.

Asteras Volley
Eite Nikaia Star Volley Academy»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ