1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2020 14:52

Στον Εθνικό επέστρεψε ο Χάρης Κουβουτσάκης

Την επιστροφή του Χάρη Κουβουτσάκη στο προπονητικό τιμ του γυναικείου τμήματος του Εθνικού, ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά η οποία μαζί με τον Ιωνικό έχει το προβάδισμα ανόδου στην τοπική 1 της ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση για την συνεργασία του συλλόγου με τον Κουβουτσάκη που διετέλεσε και πρώην παίκτης της ομάδας, αναφέρει:

«Επιστροφή... Χάρη Κουβουτσάκη στό προπονητικό "team" του Εθνικού Πειραιά !! Εν μέσω καραντίνας και οι άνθρωποι του γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά δεν σταματούν να εργάζονται και προετοιμάζουν την ομάδα "πυρετωδώς" για να εμφανιστεί ο σύλλογος του Πειραιά πανέτοιμος στα νέα δεδομένα και τις νέες προκλήσεις που έρχονται !!

Στα πλαίσια της οργάνωσης του προπονητικού team, "ένας φίλος γύρισε πίσω στο σπίτι του" !!Ένας άνθρωπος που για ένα χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε αφήσει μόνο καλούς φίλους στο χώρο του βόλεϊ, και τη μεγάλη του αγάπη τον Εθνικό και την προπονητική.

Καλωσορίζουμε στο.. σπίτι του, τον προπονητή Χάρη Κουβουτσάκη που τα βρήκε σε όλα με τον Π.Δ.Ε. Βόλεϊ, Σπύρο Κουτούβαλη και του ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες με τον Εθνικό μας !!» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ