1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2020 23:10

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Η διαφορετική άποψη του Εθνικού Πειραιώς που είναι υποψήφιος για άνοδο

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης που έκανε η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ, με τα 13 σωματεία της τοπικής 2 κατηγορίας γυναικών και την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για το αποτέλεσμα, ο Εθνικός Πειραιώς που είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη ο Ιωνικός) που έχει δικαίωμα ανόδου στην τοπική 1, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του, ζητάει να μην επικυρωθεί η μέχρι τώρα βαθμολογία της κατηγορίας, και να υπάρξει μια νέα τηλεσύσκεψη εφόσον ξεκαθαρίσει αν τα πρωταθλήματα συνεχιστούν ή διακοπούν.

Αναλυτικά η θέση του Εθνικού Πειραιώς:

«Πριν λίγο τελείωσε η τηλεδιάσκεψη για την κατηγορία των γυναικών μας.Τον Εθνικό εκπροσώπησε ο ΠΔΕ Σπύρος Κουτούβαλης, και αφού ανέφερε ότι το καλύτερο θα ήταν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με τις 6 εναπομείνασες αγωνιστικές εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, ή καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού επιτρέποντος (πράγμα, ας μην κρυβόμαστε δύσκολο) να διεξαχθούν τα play off - play out, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να στεφτεί κάποιος πρωταθλητής.

Επίσης συμφώνησε αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, να μην υπάρξει κανένας πρωταθλητής σε καμία κατηγορία για φέτος, πράγμα που προτάθηκε σε δεύτερο χρόνο, από τον εκπρόσωπο του Ιωνικού Νικαίας και συμφωνούμε απόλυτα ως Εθνικός σε αυτό.

Τέλος, λόγω του ότι κατά την διακοπή του πρωταθλήματος οι μισές ομάδες της κατηγορίας βρέθηκαν να έχουν λιγότερα παιχνίδια από τις υπόλοιπες (λόγω ύπαρξης ρεπό), υποστήριξε ότι δεν πρέπει να επικυρωθεί σε καμία περίπτωση η βαθμολογία αυτήν τη στιγμή, και να επανέλθουμε σε τηλεδιάσκεψη μετά τις αποφάσεις του Υφυπ. Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας μας, όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα γίνει γνωστό αν τα πρωταθλήματα συνεχίζουν ή διακόπτονται.

Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, δηλαδή ο Εθνικός και ο Ιωνικός, έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στην περίπτωση που διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ