1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2020 22:48

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Τέταρτη τηλεδιάσκεψη χωρίς ομοφωνία και πρόταση ανόδου για τους δύο πρωτοπόρους

Την τέταρτη τηλεδιάσκεψη για την τοπική 2 γυναικών πραγματοποίησε η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ, την Τετάρτη (7/4). Αν και έδωσαν το παρών, εκπρόσωποι και από τις 13 ομάδες της κατηγορίας, δεν υπήρξε ομοφωνία όπως στις προηγούμενες τηλεσυσκέψεις της Ένωσης με τις ομάδες άλλων πρωταθλημάτων , αφού δύο σωματεία πήραν θέση ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή και ένα τρίτο δεν εξέφρασε θέση, και αποδέχτηκε απλά την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφία των υπόλοιπων σωματείων.

Η τελευταία συμφώνησε τελικά να υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος και να γίνει εισήγηση για άνοδο των δύο πρωτοπόρων ομάδων που έχουν δικαίωμα, και οι οποίες είναι ο Ιωνικός Νίκαιας με 51 βαθμούς σε 19 ματς και ο Εθνικός με 49 πόντους αλλα 18 ματς αφού ο σύλλογος του Πειραιά είχε κάνει ρεπό. (φωτό απο το μεταξύ τους ντέρμπι)

Εδώ να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, είναι η ιδιόμορφη αφου οι ομάδες κάνουν υποχρεωτικά ρεπό, επειδή είναι 13 και όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα αναστολής των παιχνιδιών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (11/3), οι μισές ομάδες είχαν κάνει ρεπό ενώ οι υπόλοιπες όχι.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ για την τοπική 2 γυναικών αναφέρει:

«Με την παρουσία και των 13 ομάδων της Β΄ Τοπικής γυναικών, μέσω skype πραγματοποιήθηκε στις 07/04 η τέταρτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

Η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων κατέληξαν στην άποψη της λήξης του πρωταθλήματος - αν δε δοθεί η χρονική δυνατότητα, συνέχισης του - με κατοχύρωση της σημερινής βαθμολογίας και με το δικαίωμα ανόδου στην Α΄ Τοπική, στις 2 ομάδες που προηγούνται τώρα στη βαθμολογία.

Υπήρξαν και 2 σωματεία που υποστήριξαν ότι θα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα οποιαδήποτε χρονική στιγμή και μία ομάδα που δεν υποστήριξε τίποτα, δεχόμενη όμως την όποια απόφαση ληφθεί.

Η ΕΣΠΕΔΑ, σε κάθε περίπτωση θα περιμένει την αναμενόμενη άδεια τροποποίησης των προκηρύξεων από τον Υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη και τις κατευθύνσεις και οδηγίες που θα δοθούν από την ΕΟΠΕ.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ