1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2020 23:17

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Τρίτη τηλεδιάσκεψη για την Τοπική γυναικών και εισήγηση ανόδου για όσες ομάδες έχουν δικαίωμα

Τρίτη τηλεδιάσκεψη (είχαν προηγηθεί Β΄εθνική ανδρών, γυναικών) έκανε την Δευτέρα (6/4) η Ένωση της Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ), με τους εκπροσώπους των σωματείων της Τοπικής γυναικών, προκειμένου να έχει την άποψη των σωματείων για την συνέχιση η τον τρόπο λήξη της κατηγορίας.

Οι 12 ομάδες που πήραν μέρος, συμφώνησαν στην λήξη του πρωταθλήματος αν δε δοθεί η χρονική δυνατότητα συνέχισής του, στην κατοχύρωση της τωρινής βαθμολογίας και στην δρομολόγηση ανόδου στην Β΄ εθνική, των τριών ομάδων που έχουν δικαίωμα.

Αυτές είναι το πρωτοπόρο και αήττητο Φάληρο (φωτό) με 55 βαθμούς σε 19 αγώνες, το δεύτερο Περιστέρι με 51 και ο τρίτος ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος με 48, εφόσον ο πρωταθλητής της Β΄εθνικής Μίλωνας κερδίσει την άνοδο του στην Α2 γυναικών.

Επίσης συμφωνήθηκε σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, να μην πέσει καμία ομάδα στην τοπική 2 κατηγορία. Το παραπάνω αποτέλεσμα της διάσκεψης θα εισηγηθεί η ΕΣΠΕΔΑ στην ΕΟΠΕ η οποία θα πάρει και την τελική απόφαση, όταν θα επιτραπεί και πάλι η άδεια διεξαγωγής των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ για την τοπική κατηγορία:

«Με την παρουσία και των 12 ομάδων της Τοπικής κατ. Γυναικών ''Εύα Πετροχείλου'', μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 06/04 η τρίτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

Ομόφωνα και οι 12 ομάδες κατέληξαν στην άποψη της λήξης του πρωταθλήματος - αν δε δοθεί η χρονική δυνατότητα συνέχισής του - με κατοχύρωση της σημερινής βαθμολογίας και με το δικαίωμα ανόδου στη Β΄ Εθνική, σε όσες ομάδες το έχουν εξασφαλίσει, ενώ σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό, να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα.

Η ΕΣΠΕΔΑ, σε κάθε περίπτωση θα περιμένει την αναμενόμενη άδεια τροποποίησης των προκηρύξεων από τον Υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη και τις κατευθύνσεις και οδηγίες που θα δοθούν από την ΕΟΠΕ.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ