Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2020 14:29

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: Τηλεδιάσκεψη για την Β’ εθνική γυναικών και πρόταση για πρωταθλητή

Η Ένωση της Δυτικής Αττικής στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη που είχε χθες (2/4) με τους εκπροσώπους των σωματείων της κατηγορίας της Β' Εθνικής γυναικών, κατέληξε σε ομόφωνη άποψη με τις 12 ομάδες, στην άμεση λήξη του πρωταθλήματος με την κατοχύρωση της τωρινής βαθμολογίας και τον Μίλωνα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 20 νίκες και 60 βαθμούς. Επίσης συμφωνήθηκε σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, να μην πέσει καμία ομάδα στην τοπική κατηγορία.

Το παραπάνω αποτέλεσμα της διάσκεψης θα εισηγηθεί η ΕΣΠΕΔΑ στην ΕΟΠΕ η οποία θα πάρει και την τελική απόφαση, όταν θα επιτραπεί και πάλι η άδεια διεξαγωγής των αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ αναφέρει:

«Με την παρουσία και των 12 ομάδων της Β΄ Εθνικής γυναικών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 02/04 η δεύτερη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

Ομόφωνα και οι 12 ομάδες κατέληξαν στην άποψη της λήξης του πρωταθλήματος τώρα με κατοχύρωση της σημερινής βαθμολογίας, με το Μίλωνα να καταλαμβάνει την 1η θέση και το δικαίωμα ανόδου στην Α2, ενώ σε ο,τι αφορά τον υποβιβασμό, να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα, προβάλλοντας πολλούς λόγους που δεν επιτρέπουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος για οποιαδήποτε ημερομηνία, δοθεί η άδεια διεξαγωγής αγώνων.

Η ΕΣΠΕΔΑ, σε κάθε περίπτωση θα περιμένει την αναμενόμενη άδεια τροποποίησης των προκηρύξεων από τον Υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη και τις κατευθύνσεις και οδηγίες που θα δοθούν από την ΕΟΠΕ.»

Σχετικά άρθρα