1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2020 18:32

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Στο «Σαλπέας» το ντέρμπι γυναικών Εθνικού-Ιωνικού Νίκαιας (13/3, 21.45)

Την Παρασκευή (13/3, 21.45) στο κλειστό του Σαλπέας θα διεξαχθεί οριστικά το ντέρμπι κορυφής για την 21η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, Εθνικός-Ιωνικός Νίκαιας. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών όπως ανακοίνωσε για τις αθλητικές εκδηλώσεις η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η ΕΟΠΕ και η ΕΣΠΕΔΑ.

 

Η διοίκηση του Εθνικού με ανακοίνωση της αναφέρει για τα μέτρα που θα ισχύσουν:

«Οριστικά το παιχνίδι μεταξύ Εθνικού Πειραιά και Ιωνικού Νικαίας για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Βόλεϊ ,θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό Π.Σαλπέας, την Παρασκευή 13/3/20 μετά από έγγραφο που λάβαμε πριν λίγο από την διοργανώτρια αρχή πρωταθλήματος την ΕΣΠΕΔΑ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Συλλόγου μας, ως υπεύθυνη, για την τήρηση όλων των παραμέτρων που υπάρχουν για την διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της κατηγορίας μας, και που αναφέρονται στην επιστολή της ΕΣΠΕΔΑ, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κλειστού γυμναστηρίου ανακοινώνει τα εξής:

Oι ομάδες που έχουν προπόνηση την Παρασκευή 13/3/20 στο βοηθητικό γυμναστήριο Π.Σαλπέας από τις 20:30 και μετά, θα εισέρχονται και θ' αποχωρούν, από την πάνω πόρτα του βοηθητικού δίπλα στην στάση των λεωφορείων.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος και η αποχώρηση τους μπροστά από την κεντρική αίθουσα του Π.Σαλπέας που θα διεξαχθεί το παιχνίδι Εθνικός Πειραιά - Ιωνικός Νικαίας.Θα υπάρχουν δύο άνθρωποι της Δ.Ε. Βόλεϊ του συλλόγου μας που κατά την είσοδο των δύο αποστολών των ομάδων από την κεντρική πόρτα εισόδου του γυμναστηρίου, θα ελέγχουν και θα επιτρέπουν την είσοδο στους ανθρώπους των ομάδων σύμφωνα με τον ακριβή αριθμό που αναφέρεται ρητά, στην επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Οι αντιπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να επιδεικνύουν σε αυτούς όσοι βρίσκονται στον πάγκο και γράφονται στο φύλλο αγώνα, τις επίσημες κάρτες της ΕΣΠΕΔΑ, και οι δύο συνοδοί της ομάδας που θα πρέπει να είναι μέλη της διοικούσας επιτροπής των συλλόγων, την έγγραφη διαπίστευση τους με φωτογραφία από την ΕΣΠΕΔΑ.

Επίσης θα υπάρχει άνθρωπος της Δ.Ε Βόλεϊ της ομάδος μας στην ενδιάμεση πόρτα που χωρίζει τα δύο γυμναστήρια έτσι ώστε να διασφαλιστεί, ότι δεν θα εισέρχονται άνθρωποι κατά την διεξαγωγή του αγώνα από το Βοηθητικό Γυμναστήριο στην Κεντρική Αίθουσα.Πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε και να συνεργαστούμε για να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα να μην πάει χαμένος ο κόπος των αθλητριών, και να μειώσουμε την εξάπλωση του Ιού.

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Εθνικού, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μας, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει, για το σπουδαίο αυτό ντέρμπι με τον Ιωνικό, το λιγότερο που μπορούσε να κάνει από την στιγμή που για λόγους Υγείας, δεν μπορούν τα κορίτσια μας να τον έχουν κοντά τους, είναι ότι πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία, με το Ιντερνετικό Κανάλι " Moschatotavros sporty" και θα προσφέρει σε απευθείας μετάδοση από το Π. Σαλπέας το ντέρμπι της αγωνιστικής»

 Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι

Ειρήνη-Κελεός 1-3

Φλοίσβος-Ίκαρος Καλλιθέας 3-0

Ευρυπίδης-Μανδραϊκός 3-1

Ιωνικός-Ερμής Περάματος 3-1

Αφροδίτη- Εθνικός 1-3

Ιπποκράτης-Πέρα 3-1

Ρεπό Οδυσσέας Αγ. Βαρβάρας

Βαθμολογία :(20 αγώνες)

1.ΑΟ Ιωνικός Νικαιας 51 (55-13)

,2.Εθνικός ΟΦΠΦ 49 (53-11),

3.ΑΟ Φλοίσβος 42 (46-17),

4.ΑΣ Πέρα 41   (45-20),

5.ΑΣ Ο Ιπποκράτης 41 (47-26),

6.ΑΟ Κελεός 30 (36-33),

7.ΑΣ Αφροδίτη 27 (34-35),

8.ΓΣ Περάματος Ερμής 20 (29-39),

9.Μανδραϊκός ΑΟ 16 ( 23-47),

10.ΑΕ Ευριπίδης 13 (20-43), 36

11.ΓΣ Ειρήνη 13 (19-43),

12.ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας 11 (17-51),

13.ΑΣ Οδυσσέας Αγ.Βαρβάρας 3 (7-51)

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ