1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 15:43

Final-4 Ε.ΠΕ.Σ.Θ: Ηρακλής και Καμπανιακός στον τελικό του κυπέλλου γυναικών

Οι ομάδες του Ηρακλή και του Καμπανιακού, είναι το ζευγάρι των φιναλίστ που σήμερα το βράδυ στις 20.30 στο κλειστό του ΔΑΚ Πολίχνης, χωρίς την παρουσία θεατών μετά την χθεσινή ανακοινωση της ΕΟΠΕ, θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του κυπέλλου γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Στους δύο ημιτελικούς που έγιναν χθες Κυριακή 8/3, ημέρα της Γυναίκας, ο Ηρακλής μετά από ματς θρίλερ επικράτησε 3-2 του Πειραματικού και ο Καμπανιακός 3-1 του Λαγκαδά.

Αναλυτικότερα οι δυο ημιτελικοί

Ηρακλής-Πειραματικό 3-2

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών ΕΠΕΣΘ, εξασφάλισε αρχικά ο Ηρακλής, που μετα από παιχνίδι γκραν γκινιολ επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό του Πειραματικού με 3-2 σετ (21-25, 25-20, 25-23, 10-25, 15-11), στο «Αλ. Νικολαΐδης΄».

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση της ΕΠΕΣΘ έδωσε λουλούδια στις αθλήτριες των δύο ομάδων αλλά και στους διαιτητές, με αφορμή την γιορτή της Γυναίκας.

Ηρακλής (Δραμπας): Κίτσου, Δάρδα, Τερζιου, Μπακοπουλου, Μάτιου, Παφιλη, λ Καλαϊτζίδου, Μαρτίνη, Αξάρη, Θωμοπουλου, λ Βουτσά.

Πειραματικό (Χριστόπουλος): Χαραβελουλη, Βουρβουτσιώτου, Αντωνίου, Βασιλάκη, Κωνσταντίνου, Γιαννώτα, (λ) Μεργιανιώτη, Φωτιάδου, Ντογραματζη, Αρχοντη, Προκτερ, Μπαλουτη, λ Καραπαλίση,

Διαιτητές: Μπουκουβάλα, Κεχαγιά, Μαρκοπουλου.

Καμπανιακός- Λαγκαδάς 3-1

Το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό, εξασφάλισε ο Καμπανιακός, επικρατώντας του ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-1 σετ (25-16, 25-23, 12-25, 25-23) στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο "Αλ. Νικολαιδης".

Καμπανιακός (Τσιουπλης): Παρίση, Μητροπουλου Κρ., Μητροπουλου Σ., Μανωλοπουλου, Ντολοπουλου, Σωτηριάδου, λ Πιαρα, Ρίσκου, Γούσιου, Κουκουρδη, Μπεγκα, λ Γεωργιάδου.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Κναπεκ): Τορλαχιδου, Δανα, Σερελεα, Μουρατι, Ιωαννίδου, Πουρνάρα, (λ) Νερσεσοβα, Ζεκιολλαρι, Σερτη, Τερζίδου, (λ )Τουραλη.
Διαιτητές: Γιωγιου, Παπαδοπούλου Χρ,, Μαρκοπουλου.

Διαιτητές: Γιωγιου, Παπαδοπούλου Χρ,, Μαρκοπουλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ