Εκτυπώστε τη σελίδα
11-02-2020 16:02

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Στο 92% η αύξηση συμμετοχών στα πρωταθλήματα της Ένωσης

Στον εντυπωσιακό πολυχώρο Pirée στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, παρουσία πλήθους σωματείων, από την Αίγινα και τη Σαλαμίνα μέχρι τη Γλυφάδα, την Πετρούπολη,το Ίλιον και τα Μέγαρα.

Το «πρώτο σερβίς» της εκδήλωσης, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρέθεσε στατιστικά στοιχεία αύξησης των συμμετοχών στα πρωταθλήματα της Ένωσης, στο εκπληκτικό ποσοστό του 92% ,από την έναρξη της πρώτης θητείας της παρούσας διοίκησης το 2012 έως και σήμερα

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Γεν.Γραμματέα ΕΟΠΕ/ΕΣΠΕΔΑ Κου Χαλβατζή Νεκτάριου και του Αντιπροέδρου ΕΟΠΕ & Αναπληρωτή Ταμία της ΕΣΠΕΔΑ Κου Κογκαλίδη Λευτέρη.

Τα σωματεία ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες της διοίκησης για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ένωσης, ενώ συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις και ιδέες για την ενίσχυση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και την προσέλκυση μικρών παιδιών στο άθλημα του βόλεϊ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κος Μεταξάς Δημήτρης, ο Ειδικός Γραμματέας Κος Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το Μέλος του Δ.Σ. Κος Στάθης Νικολούζος, ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π. Κος Παπαχατζής Πέτρος ο οποίος επίσης απεύθυνε χαιρετισμούς εκ μέρους των διαιτητών, όπως και η ειδική γραμματέας Κα Καντλή Κωνσταντίνα, όπως επίσης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Κος Τσάκωνας Θεοφάνης και διαιτητές-μέλη του Συνδέσμου. Την εκδήλωση κάλυψαν οι δημοσιογράφοι, Παντελής Λώλης και Τίμος Αθανασόπουλος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Αγόρια Κ17 και Κορίτσια Κ16 της Ένωσης με ρεκόρ συμμετοχών ομάδων