1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2020 10:08

Στην Κιάρα έπεσε το φλουρί του Θησέα

Αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φίλοι του Θησέα Πατρών έδωσαν το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θησέα Πατρών.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο «Χάντρες», παρουσία μελών της διοίκησης αθλητών αλλά και φίλων του συλλόγου μοιράστηκαν ευχές και έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε.

Εκτός από την διοίκηση, παραβρέθηκε σύσσωμη η ανδρική ομάδα βόλεϊ με τον προπονητή Αρη Αγγελόπουλο και η γυναικεία ομάδα με τον προπονητή Ανδρέα Φαλιέρο.

Επίσης βρέθηαν οι προπονητές υποδομών η Ανδριάνα Δημητρόπουλου και ο Νίκος Μαθιουδάκης. Άπαντες πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η νεαρή Κιάρα Λάλλα η οποία βρήκε το φλουρί και μαζί το δώρο που είναι ένα πενθήμερο ταξίδι στην Κρήτη για δυο άτομα σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Φυσικά οι παραβρισκόμενοι, μετά την κοπή της πίτας απήλαυσαν τα εδέσματα του εστιατόριου και άπαντες ευχήθηκαν ο Θησέας Πατρών να πετύχει τους στόχους του το 2020.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ