Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2020 14:48

Παρών και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο Μπάμπης Παπαδογούλας

Ο Μπάμπης Παπαδογούλας θα εκπροσωπήσει την ελληνική διαιτησία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 στο μπιτς βόλεϊ. Όπως και στην Ολυμπιάδα του 2016, ο Παπαδογούλας θα βρίσκεται σε άλλο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, με την F.I.V.B. να τον επιλέγει για άλλη μία χρονιά μαζί με άλλους 21 διαιτητές από όλο τον κόσμο.

Η πρώτη εμπειρία του Μπάμπη Παπαδογούλα σε Ολυμπιάδα ήταν στην Αθήνα το 2004 που ήταν ένας από τους επόπτες της διοργάνωσης, ενώ στη Βραζιλία το 2016 είχε σφυρίξει μεταξύ άλλων τον μικρό τελικό των γυναικών ανάμεσα στις Βραζιλιάνες Λαρίσα/Ταλίτα και τις Αμερικανίδες Γουόλς Τζένινγκς/Έιπριλ Ρος με νικήτρια ομάδα αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών με 2-1 σετ.

Επίσης ήταν πρώτος διαιτητής στον ημιτελικό ανδρών Άλισον/Μπρούνο (Βραζιλία) και Μπρόουερ/Μέουσεν (Ολλανδία) με τους Βραζιλιάνους να προκρίνονται στον τελικό με 2-1 σετ.

«Μεγάλη τιμή για την Ελληνική διαιτησία»

«Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου γίνει. Δεν είναι μόνο δική μου τιμή, αλλά και γενικά της Ελληνικής διαιτησίας που είναι πολύ ψηλά. Ο κάθε διαιτητής στο ξεκίνημά του ονειρεύεται να βρεθεί σε Ολυμπιάδα και είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γεγονός για τρίτη φορά. Εύχομαι να καταφέρουν και μέσω των Continental Cup οι ελληνικές ομάδες να προκριθούν» δήλωσε στο volleyball.gr ο Μπάμπης Παπαδογούλας.