1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2020 22:14

Πόσα σετ έπαιξε ο Τζούριτς στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Ο Μίταρ Τζούριτς δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει υγιής μετά τους τραυματισμούς και αυτό αντικατοπτρίζεται στον χρόνο συμμετοχής του στο καμπιονάτο, με την Τρεντίνο!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.fosonline.gr

Σχετικά άρθρα

  • Διεθνές τουρνουά Κορασίδων στη Ρόδο
    Μεγάλο διεθνές τουρνουά κορασίδων διοργανώνει ο Φοίνικας Ρόδου, 20-21 Απριλίου με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕ Λεμεσού και της Ιταλικής Τρεντίνο.
  • ΜVP ο Τζιουμάκας, νίκες για Τρεντίνο και Μόντενα
    Στους 32 πόντους σταμάτησε ο Γιώργος Τζιουμάκας στη νίκη της Καστελάνα Γκρότε με 3-2 απέναντι στην Μόντσα για τη 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. 
  • Η Κιόση νίκησε την Κιγιάκοβα, εντυπωσιακή Μερτέκη παρά την ήττα
    Μόνο στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκε η Τρεντίνο στο ματς με την Μπαρονίσι. Η ομάδα της Ελένης Κιόση νίκησε με 3-0 αυτή της Μιροσλάβα Κιγιάκοβα και αναρριχήθηκε στην 8η θέση της Α2 Ιταλίας.
  • Μαγειρεύοντας με τον Μήτσο (video)
    Γεμάτος ταλέντα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς που εκτός από σταρ στα γήπεδα, έγινε για λίγο και στην...κουζίνα. 
  • Ραφαέλ και Χουαντορένα αφήνουν την Ιταλία και πετάνε για Τουρκία
    Οι σουπερστάρ του αθλήματος Οσμάνι Χουαντορένα και Ραφαέλ αφήνουν την Τρεντίνο και ακολουθούν τον Ματέι Καζίνσκι στην Τουρκία και την Χαλκμπανκ Άνκαρα. Μετά την γνωστοποίηση πως η Τρεντίνο μειώνει κατά πολύ το μπάτζετ της για τηνπροσεχή χρονιά αλλά και τα χρόνια που έπονται, η τριάδα (Ματέι, Οσμάνι και Ραφαέλ) εισέπραξαν «γη και ύδωρ» σε ευρώ από την τουρκική ομάδα, σε προτάσεις που σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ