1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2020 17:42

Μακεδονικός: «Ποινές για "κακουργήματα" και ασέλγεια σε βάρος του αθλήματος»

Προφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα κάνει ο Μακεδονικός μετά τις ποινές που του επιβλήθηκαν από την ΕΠΕΣΘ για πλαστοπροσωπία αθλητριών του για τη θέση του λίμπερο στον αγώνα με τον Ιωνικό Α.Σ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σχετικά με τις εξοντωτικές κυριολεκτικά ποινές που επιβλήθηκαν εις βάρος του σωματείου μας από την Δικαστική Επιτροπή της ΕΠΕΣΘ , οι οποίες και επικυρώθηκαν στη συνέχεια από το Δ.Σ της ΕΠΕΣΘ ,επιθυμούμε να προβούμε στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Στο ιστορικό σωματείο μας επιβλήθηκαν εσφαλμένα πρωτοφανείς -εξοντωτικές ποινές με την αιτιολογία ,ανύπαρκτη κατά την άποψή μας, της δήθεν διάπραξης του «παραπτώματος» της πλαστοπροσωπίας στον αγώνα της ομάδος μας εναντίον της ομάδας του Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ τον οποίο και κερδίσαμε με 3-2 σετ.

Παρά τις δοθείσες απόλυτα ειλικρινείς και βάσιμες εξηγήσεις μας η ΕΠΕΣΘ μας επέβαλλε τις ποινές :

1) του μηδενισμού μας και της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας

2. Στις αθλήτριές μας Σ. Πετρίδου και Δ. Καραγέλη ποινή αποκλεισμού 10 μηνών

3. Στην αρχηγό μας Καπέτα Φ. ποινή αποκλεισμού 3 μηνών

4. Στον προπονητή μας Θ. Κολεσιώτη ποινή αποκλεισμού ενός (1) έτους 5. Σ τον έφορό μας κ. Πετρίδη ποινή αποκλεισμού ενός (1) έτους

6. Στο σωματείο μας ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από τα ον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2019-2020 και

7. χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρω .

Διαβάζοντας κανείς τις παραπάνω ποινές προφανώς θα έχει την αίσθηση ότι διαπράξαμε «κακουργήματα» και ασελγήσαμε εις βάρος του αθλήματος του βόλλευ.

Για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογός μας από την παραπάνω ανήκουστη –πρωτοφανή απόφαση κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα μείνουμε απαθείς .

Υπερασπιζόμενοι αυτονόητα την ιστορία και την οντότητα του Συλλόγου.

Βαριές καμπάνες της ΕΠΕΣΘ στο Μακεδονικό για πλαστοπροσωπία του λίμπερο

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Παραμένει «πράσινος» ο Χρήστος Κιόσης
    Τα «πράσινα» του Μακεδονικού και τη νεά σεζόν στην  Α2 ανδρών  θα φοράει ο 38 χρονος (1μ96) έμπειρος κεντρικός, Χρήστος Κιόσης.
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ