1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2020 19:29

Αστέρας Νίκαιας: «Να κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι για να βρούμε λύσεις»

Με αφορμή το θόρυβο που ακολούθησε το ντέρμπι τετράδας, ανάμεσα στον δεύτερο Αστέρα Νίκαιας και την τρίτη Ίριδα, για την Β’ εθνική γυναικών, στο οποίο έγινε «χαλασμός» από κόκκινες κάρτες, ο τεχνικός σύμβουλος του Αστέρα, Παναγιώτης Μαρούλης, προχώρησε σε δήλωση-τοποθέτηση για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα διατύπωσε και πρόταση για συνάντηση κάθε Σεπτέμβρη παραγόντων, προπονητών και διαιτητών της ΕΣΠΕΔΑ, κατά την οποία θα εξομαλύνονται οι όποιες μεταξύ τους αντιθέσεις ενω θα βοηθήσει αποφασιστικά στην ποιοτική άνοδο του βόλεϊ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρούλη αναφέρει: «Ήταν ενα παιχνίδι μεταξυ του 2ου και του 3ου της βαθμολογίας...απόλυτα λογικο λοιπόν να υπάρχει πάθος και απο τις δυο ομάδες! Νομίζω ότι όταν η ομάδα του Αστέρα, ανέβασε τα ποσοστά της στην υποδοχή υπερίσχυσε του αντιπάλου και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι!

Όσον αφορά τις πολλές κάρτες αλλά και τις πολλές διακοπές απο τον διαιτητη, εγω θα πω οτι το παιχνίδι το παρακολουθούσαν πολλοί φίλαθλοι και ανάμεσα τους και πολλά παιδιά της ακαδημίας μας..., καλό θα είναι να γίνουμε πιο προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας οι προπονητές, οι παράγοντες και οι αθλητές για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερα στον κόσμο το όμορφο άθλημα που εκπροσωπούμε!

Νομίζω ότι ο διαιτητής είχε μια υπερβολή στις αποφάσεις του σίγουρα, και ίσως να διασκεδάζαμε έτσι περισσότερο αυτό το υπέροχο παιχνίδι όλοι μας! Νομίζω είναι η στιγμή να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι παράγοντες, προπονητές και διαιτητές και να μπορέσουμε μέσα από μια συζήτηση να βρούμε λύσεις που θα κάνουν στο φίλαθλο κοινό, ακόμα πιο όμορφο το παιχνίδι μας...χωρίς τσακωμούς, παρεξηγήσεις και ακρότητες!

Η πρόταση μου είναι κάθε Σεπτέμβριο να γίνεται μια συνάντηση παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και να γίνονται διευκρινήσεις των κανονισμών που πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά κενά γνώσεων σε παράγοντες και προπονητές!

Επίσης πρέπει να συζητάμε για θέματα συμπεριφορών από όλες τις πλευρές για να προστατευτεί το άθλημα απο την δυσφήμηση κύριος αλλά και να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε μετά από καιρό ότι δεν έχουν καμία ουσία!

Εύχομαι σε ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα μας και δεσμεύομαι ότι ο Αστέρας και ο Ιωνικός Νίκαιας θα ειναι δίπλα σε οποιαδήποτε κίνηση για την εξέλιξη του βόλεϊ στην ΕΣΠΕΔΑ κυρίως αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ