Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2020 20:34

ΕΠΕΣΘ: Σερβίς στη Μίκρα για το final-4 Κ20 Κοριτσιών

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη 30/1 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 4/2, στο κλειστό της Μίκρας το final-4 Κ20 Κοριτσιών (Νεανίδων) με τη συμμετοχή του Βότση ,του Άρη, της Ελπίδας και του ΠΑΟΚ.Το τουρνουά είναι ουσιαστικά πρωτάθλημα αφού όλοι θα παίξουν με όλους, μέρα παρά μέρα και θα υπάρξει βαθμολογία.

Το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών όπως προέκυψε:

Πέμπτη 30/1
18.30 Ν. Βότσης-Άρης
20.30 ΑΣ Ελπίς-ΠΑΟΚ
Κυριακή 2/2
17.30 ΑΣ Ελπίς-Ν. Βότσης
19.30 ΠΑΟΚ-Άρης
Τρίτη 4/2
17.30 Άρης-ΑΣ Ελπίς
19.30 Ν. Βότσης-ΠΑΟΚ

Κατά τη διάρκεια του Final 4 θα συγκεντρώνονται φάρμακα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού Φιλυρου. Αναλυτικά η λίστα με τις βασικές ανάγκες σε είδη φαρμακείου: Θερμόμετρα, Αντιφθειρικά και για πρόληψη και για θεραπεία, Αντιβηχικά σιρόπια, Αντιβίωση Sir Ceclor, Otrivin παιδικό και ενηλίκων, Δερματικές αλοιφές (fusidine, dactarine), Αντιαλλεργικό Sir Xozal, Αντιεμετικό Sir Cilrotron και Αυτοκόλλητες γάζες σε διάφορα μεγέθη. Φάρμακα θα συγκεντρώνονται και στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

 Δηλώσεις προπονητών-παικτριών

Ενόψει του Final 4 οι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Γιώργος Κοτόρτσης (προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα μας, καθώς για τα τρία τέταρτα αυτής -και για εμένα προσωπικά- θα είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μέρος σ’ αυτή τη γιορτή. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της Ελπίδας, που εδώ και τόσα χρόνια συμμετέχει και διακρίνεται στα Final 4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε το περσινό επίτευγμα και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

Ιωάννα Σουπιώνη (αρχηγός Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα Final 4 και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παράδοση του συλλόγου μας. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, στην οποία συνεχίζουν τέσσερις αθλήτριες από την αντίστοιχη περσινή, που είχε κατακτήσει τον τίτλο. Ταυτόχρονα, όμως, αρκετές από εμάς παίζουμε και στη γυναικεία ομάδα, έχουμε αποκτήσει παραπάνω εμπειρίες και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις νεότερες συναθλήτριές μας που προέρχονται από τις κορασίδες.

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε επιτυχημένη παρουσία και ότι παράλληλα θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Θα είναι σημαντική η βοήθεια των φιλάθλων, που στηρίζουν την ομάδα μας κάθε φορά και περιμένουμε να τους έχουμε κοντά μας ξανά στη Μίκρα. Χωρίς την εμψύχωση του κόσμου μας, ο οποίος είναι πραγματικά μέρος της ομάδας, δεν θα είχαμε πετύχει όσα έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια».

Γιάννης Τσαϊρέλης (προπονητής Άρη): «Το Final 4 νεανίδων της Ένωσης μας είναι κατά ομολογία πολλών ένα μικρό πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτό γιατί οι ομάδες που συμμετέχουν κατακτούν και τα πανελλήνια μετάλλια. Πιστεύω πως οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον φετινό τίτλο είναι και οι πιο δυνατές και είναι μια επανάληψη του περσινού Final 4. Το νέο σύστημα διεξαγωγής θα έχει ενδιαφέρον καθώς ο πρωταθλητής θα έχει παίξει και με τους τρεις αντιπάλους. Εύχομαι σε όλους καλούς αγώνες και η προσπάθεια της Ένωσης να στηρίξει το "Όραμα Ελπίδας" να έχει ανταπόκριση, μέσα από την ενημέρωση σε αντίστοιχη διοργάνωση αθλήτρια μας έγινε δότης μυελού των οστών».

Όλγα Πετρινόλη (αρχηγός Άρη): «Η ομάδα μας αν και έχει στην σύνθεση της νέες σε ηλικία παίκτριες, πιστεύω πως έχει αρκετή εμπειρία. Έχουμε στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Βέβαια δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι και οι υπόλοιπες ομάδες είναι εξίσου πολύ καλές. Για αυτό και καλούμε όλο το κόσμο του Άρη να σταθεί στο πλάι μας όπως αυτός ξέρει».

Δημήτρης Βαλσαμίδης (προπονητής Ν. Βότση): «Πρωτίστως , θα ήθελα να αναφερθώ στο υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μας, η δική μας αλλά και των συνανθρώπων μας. Χαιρετίζουμε τη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΕΣΘ για την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο να γίνει κάποιος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και δηλώνω, εκπροσωπώντας το σύλλογο ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης , πως και εμείς θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια τους αυτή.

Γιατί ο εθελοντισμός από μόνος του είναι μια γενναία πράξη, και με το να γίνουμε εθελοντές δότες Μυελού των Οστών συνεισφέρουμε στον αγώνα ζωής, δίνουμε όραμα, δίνουμε ελπίδα για ζωή, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπό μας χωρίς αυτή την ελπίδα. Γιατί όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να πω, πως είναι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ικανοποίηση που για μία ακόμη φορά είμαστε παρόντες σε μία μεγάλη γιορτή του βόλεϊ, που είμαστε παρόντες σε μία τελική φάση της Ένωσης μας. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες του Τουρνουά – F4 να είναι υγιείς, να χαρούνε τη συμμετοχή τους, να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, και στο τέλος να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο».

Στέλλα Αντύπα (αρχηγός Ν. Βότση): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε το «παρών» σε ένα ακόμα Final 4. Είναι σημαντικό το ότι ανταμείβονται οι κόποι μας, καθώς προσπαθούμε για αυτόν τον στόχο καθημερινά. Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και τις τρεις ημέρες. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να μην υπάρξουν τραυματισμοί».

Γιάννης Χαριτωνίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα ακόμη Final 4 ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Σε ένα Final 4 οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες σε όλες τις ομάδες. Για εμένα δεν υπάρχουν φαβορί γιατί όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και κοντά αγωνιστικά. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, σε αυτές τις ηλικίες πρωταρχικός στόχος είναι η βελτίωση των αθλητών και η βελτίωση της νοοτροπίας τους και εάν αυτό συνοδευτεί με μια διάκριση είναι ό,τι καλύτερο. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους μου καλή επιτυχία και σε όλους τους αθλητές να έχουν υγεία και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνουν ωραία παιχνίδια

. Σε ότι αφορά τον προσωπικό μας στόχο είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα σημαντικό γεγονός, το οποίο είναι η προσπάθεια που γίνεται από το σύλλογο Όραμα Ελπίδας σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ για τους δότες μυελού των οστών. Πρέπει όλοι να ενημερωθούμε και να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια, είτε είμαστε αθλητές είτε προπονητές. Είναι κάτι που μας αφορά όλους».

Γιλένα Πιλιτσίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει στο Final 4.Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι οι αθλητές υγιείς και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γίνουν παιχνίδια αντάξια του επίπεδου των ομάδων. Σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα, βάσει της δουλειάς που έχει γίνει από τον προπονητή μας πιστεύω ότι είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει και να διεκδικήσει το μέγιστο από την διοργάνωση.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω ένα σημαντικό γεγονός το οποίο αφορά την προσπάθεια του συλλόγου Όραμα Ελπίδας σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ για τους δότες μυελού των οστών. Πρέπει όλοι μας να ενημερωθούμε και να συνεισφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα ζωής. Καλή επιτυχία σε όλους».

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.