1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2020 15:06

ΕΣΠΕΔΑ: Σοκ με Βασίλα στην Ίριδα που χάνει την υπόλοιπη σεζόν

Όσκαρ ατυχίας για την Εύα Βασίλα της Ίριδας Ν. Σμύρνης. Η 33χρονη πολύπειρη κεντρική (1μ81), υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για το 2019 στο βοηθητικό του ΣΕΦ και χάνει ολο τον δεύτερο γύρο της Β' εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Η τρομερά άτυχη παίκτρια που βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Ίριδα και είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην πολύ καλή φετινή παρουσία του συλλόγου της Ν. Σμύρνης στο Α΄ γύρο, εγχειρίστηκε χθες και πλέον η επιστροφή της στα γήπεδα, θα γίνει από τη νέα σεζόν, αφού η αποκατάσταση του τραυματισμού της απαιτεί πολλούς μήνες.

Στο πλευρό της Βασίλα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή εκτός από την οικογένεια της, σύσσωμη η ομάδα της Ίριδας, όπου της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση ενώ η απουσία της, αποτελεί ένα ακόμη αγωνιστικό πλήγμα για τον προπονητή Βασίλη Ξεροβάσιλα που βλέπει να μην έχουν τέλος τα προβλήματα και οι τραυματισμοί των αθλητριών από την αρχή της σεζόν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την αποδεκατισμένη Ίριδα είναι στις 8/1 για την 12η αγωνιστική και πρεμιέρα του Β’ γύρου, κόντρα στον Αίολο Ταύρου στο ΣΕΦ.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Στην Ίριδα θα μπλοκάρει η Εύα Βασίλα
    Με τα χρώματα της Ίριδας θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν η Εύα Βασίλα. Η 33χρονη πολύπειρη κεντρική (1μ81) θα συνεχίσει να αποτελεί το βασικό δίδυμο κεντρικών της ομάδας της Ν.Σμύρνης παρέα με την Ελσα Γρίσπου, η οποία ανανέωσε πριν λίγες μέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ