1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 02:33

Το σόου Ναλπάντη στη Λήμνο (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4/synenteuxi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4/synenteuxi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

«Οταν σταματήσαμε από την Α1 ανδρών δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές. Κι όλα αυτά χάρις στο Νίκο...», είπαν ο Απόστολος και ο Κώστας Ναλπάντης μετά το τέλος του μπαράζ ανόδου. Δείτε ένα μέρος από το σόου του Κώστα που πήγε στο σερβίς στο 14-13 του 3ου σετ και έφυγε στο 25-13 ξεσηκώνοντας τους λημνιούς σε ένα γήπεδο που ήταν... αποθήκη και χάρις το όραμα του Νίκου Σαμαρά έγινε τόπος χαράς για όλη τη Λήμνο.

Απολαύστε το πρώτο video από τα όσα έγιναν την Κυριακή στο γυμναστήριο της Μύρινας. Ο Ναλπάντης έχει ήδη πάρει σερί 8-0. Δείτε τους τελευταίους πόντους.

Στη φωτογραφία τα δύο αδέλφια από την Αλεξανδρούπολη και στο μέσον ο Άκης Φλαούνας που ήταν ο προπονητής της ομάδας για το μπαράζ ανόδου και εφέτος μετά την ΑΕΚ (β΄προπονητής) πανηγύρισε και δεύτερο τίτλο.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ