1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2013 18:13

Οι συριανοί τίμησαν Σαμαρά και Λήμνο: «Ελλάς, Ελλάς, Νίκος Σαμαράς...» (video)

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη του αγώνα Λήμνος Sports Club και Μέγας Αλέξανδρος Σύρου σε αναμέτρηση που θα κρίνει την άνοδο στην Α2 ανδρών. Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Σύρου στην παρουσίαση των ομάδων ξεδίπλωσαν του περίφημο πανό που έχει φιλοτεχνίσει η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και που είχαν πάρει μαζί τους στη Λήμνο. Το πανό έγραφε «Ελλάς, Ελλάς, Νίκος Σαμαράς...».
Παρατεταμένο χειροκρότημα από τους λημνιούς και συγκίνηση από τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ πολλοί παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου δάκρυσαν από συγκίνηση. Οι συριανοί ευχαρίστησαν την Έλενα Δούκα Σαμαρά για την φιλοξενεία και τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του μεγάλου «Σαμ».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Limnos Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 20:08 posted by Limnos

    ΣΧΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους Συριανους.Τους αξιζει ο σεβασμος ολων των υγειων φιλαθλων του Βολλευ.Δυστηχως περσυ η ΕΣΑΠ,ηΕΟΠΕ και η Πολειτια, τους φερθηκαν πολυ ασχημα και τους εκλεψαν το πρωταθλημα.Ολοι ξερουμε τι εγινε περσυ.Παντωςπαροτι ο Νικος δεν επαιξε ποτε στο νησι ,στο οποιο γνωριζε μονο τον κυριο Λεονταριτη,εκει εγινε ΙΔΑΛΜΑ και υπαρχει τοποθετημενο το πανω με την φωτογραφια του. .."...Ενας "επωνυμος με ...ανωνυμια.Αλλωστε τα ονοματα δεν εχουν καμια αξια μπροστα στα γεγονοτα.Μπραβο στους Συριανους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ