1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2013 17:47

«Ίνδαλμα και δάσκαλος για τη Λήμνο ο Νίκος Σαμαράς»

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την τελετή μετονομασίας του γηπέδου σε «Νίκος Σαμαράς», και την τιμή στη μνήμη του «Αετού».

Για την απόφαση του νησιού να τιμήσει τον Νίκο Σαμαρά: «Ήταν μια μεγάλη η μέρα η χθεσινή, αφού τιμήσαμε τον Νίκο Σαμαρά που αποφάσισε να ζήσει στη Λήμνο. Οι νέοι της Λήμνου με το σπορ που τους δίδαξε και την ανακάλυψη που τους έδωσε. Επίσης, τους δίνει ένα κίνητρο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε ένα κομμάτι που προσπαθούμε να επενδύσουμε. Η χθεσινή ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη για εμάς και για την οικογένειά του, όπως και για πρώην συμπαίκτες του που βρέθηκαν εδώ».

Για την αγάπη που έδειξαν οι κάτοικοι της Λήμνου στο Νίκο Σαμαρά: 
«Δεν είναι μόνο το ήθος του ανθρώπου. Είναι η απόφαση που ξαφνιάζει. Πέταξε πολύ ψηλά και αποφάσισε να ξαναγυρίσει στην ακριτική Ελλάδα, κάτι που συγκίνησε τους ανθρώπους εδώ. Άνοιξε δρόμους στα παιδιά που βρίσκονται εδώ και δεν τον είδαν ως ίνδαλμα, αλλά και ως δάσκαλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ