Εκτυπώστε τη σελίδα
28-11-2019 16:07

Ξεροβάσιλας: «Στην Ίριδα όλοι είμαστε μια γροθιά»

Τέσσερις εκτός έδρας νίκες ( Αιξωνή, Μοσχάτο, ΑΣΗ, Άλιμο) συμπλήρωσε η Ίριδα Ν.Σμύρνης στην Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς κατάφερε παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, να σταθεί όρθια και να παραμείνει σταθερή στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας που αποδείχτηκε «καλός καπετάνιος στις φουρτούνες» που βρήκαν την ομάδα, σχολίασε για το σερί των εκτός έδρας επιτυχιών αλλά και για την σπουδαία απόδοση που είχαν οι παίκτριες του συλλόγου της Ν. Σμύρνης:

« Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες για το πάθος και την διάθεση που έβγαλαν σε αυτή την τετράδα των αγώνων, χωρίς γήπεδο για προπονήσεις και με πολλούς τραυματισμούς. Το μυστικό μας είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, όλοι στην Ίριδα, διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλήτριες, είμαστε μια γροθιά, και αυτό μας βγήκε και μέσα στα ματς.

Η ομάδα στο τελευταίο αγώνα με τον Άλιμο έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το πρώτο σετ που ήμασταν πίσω ενώ στη συνέχεια επικρατήσαμε σχετικά εύκολα. Ευχαριστούμε τις τραυματισμένες αθλήτριες που μας συμπαραστάθηκαν χθες στο γηπεδο και τις περιμένουμε να επιστρέψουν. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, το πρωτάθλημα με στόχο ένα καλό τελικό πλασάρισμα.»

Σχετικά άρθρα