1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2019 14:29

ΕΣΠΕΠ: Ο Ακρίτας Καλαμάτας έκανε «μπλοκ» στη βία κατά των γυναικών

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη  με 3-0 σετ πέτυχε ο Ακρίτας αυτή τη φορά απέναντι στον Σπαρτιατικο Γ.Σ. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΠ.

Η ομάδα της Καλαμάτας μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά και ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή στην Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει τον Φ.Ο.Ν. Ομόνοια. Επίσης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ακρίτας με αρωγό την ΕΣΠΕΠ., συμμετείχε στην εκστρατεία και ευαισθητοποίηση ενάντια στη βία κατά των γυναικών-ενδοοικογενειακή και γενικά μέσα στην κοινωνία.

Η 25η Νοεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ο Μεσσηνιακός σύλλογος, έστειλε το δικό του μήνυμα κάνοντας και αυτός « μπλόκ» στο σημαντικό αυτό πρόβλημα. 

Τα σετ 25-18, 25- 9, 25-17)

Ακρίτας (Δημητρακόπουλος Χρήστος ): Φωτεινάκη, Μασουρίδη , Μπουζέα, Βαμβακούση , Ιωαννίδη,, Μπότη Κ, Μπούνα (λ), Μπότη Θ.. Τσάτουμα. Σάββα, Μπίτσικα (λ), Κρίκη , Γεωργιοπούλου, Αναστασίου

Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος,Σταυρόπουλος) Καπετάνιου, Τσεμπελή, Παπασπυριδάκου, Πλειώτα Μ, Φουντούκη,Κανελλίδη, Ρηγάκου, Λαμπρινού, Στρατή, Καπετανέα, Κάκκα, Πετράκου, Βλαχοκωνσταντή, Αναστασίου, Πλειώτα Βασ.

Αποτέλεσματα 6ης αγωνιστικής

ΑΟ Αλκυών-ΕΑΠ 0-3

Ολυμπιονίκης-Ολυμπιάδα:     2-3

Ερυθρός Αστέρας-Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-0

Ακρίτας-Σπαρτιατικός  3-0

Απόλλων Π.-Ομόνοια Ν. 3-0

Βαθμολογία

(Σε 6 αγώνες)

  1. Α. Σ. Π. Απόλλων 18
  2. Ε.Α Πατρών 15
  3. Ερυθρός Αστέρας 15
  4. Ποσειδών Λουτρακίου 12
  5. Α.Ο. «Ολυμπιονίκης» 9
  6. Α.Ο Ακρίτας 6
  7. Φ.Ο.Ν. Ομόνοια 6
  8. Α.Ε.Π Ολυμπιάς 5
  9. Α.Ο. Αλυκών 4
  10. Σπαρτιατικός 0

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ