1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2013 21:33

Αποκαλυπτήρια και βράβευση σε Γκιούρδα, Σιδηρόπουλο (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πριν από την αναμέτρηση του Λήμνος Sports Club με την ομάδα Ροδίων Άθλεση έγινε η σεμνή τελετή της ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου της Μύρινας Λήμνου σε «Νίκος Σαμαράς». Μάλιστα τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής έγιναν από τον δήμαρχο Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή και τον 6χρονο Στράτο Σαμαρά, υιό του Νίκου. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο βόλεϊ ο Μάριος Γκιούρδας και ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος. «Ο Νίκος αυτή τη στιγμή είναι αναμεσά μας, ζωντανός και χαίρεται. Όλοι εσείς του δώσατε ζωή με την παρουσία σας και την θέληση σας να συνεχίσετε το όραμα του», είπε η Έλενα Δούκα Σαμαρά. Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας και ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο ΓΓ Παναγιώτης Σιδέρης ο οποίος είπε: «Ο Σαμαράς ήταν ένας μεγάλος αθλητής και ζωντανό παράδειγμα για όλους μας που θα μας οδηγεί πάντα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ