1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2019 01:33

ΕΣΠΕΔΑ: Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Στέλλα Γκόφα που είχε υποστεί απώλεια μνήμης

Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο χέρι την Τρίτη, η Στέλλα Γκόφα. Στη 19 χρονη βασική διαγώνιος της γυναικείας ομάδας της Δραπετσώνας που αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, τοποθετήθηκε λάμα καθώς είχε κατάγματα σε τέσσερα σημεία του αγκώνα, και η σταδιακή επάνοδος της τοποθετείται σε 3 μήνες περίπου.

Η Γκόφα είχε την Δευτέρα, οδυνηρό τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει τον αγκώνα της αλλά και να χτυπήσει στο κεφάλι, γεγονός που της δημιούργησε προσωρινή απώλεια μνήμης για ένα τέταρτο.

Μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική, όπου με τις περιποιήσεις των γιατρών κατάφερε να επανέλθει ενώ υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν την σοβαρότητα του τραυματισμού και αποφασίστηκε η άμεση χειρουργική της επέμβαση.

Μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της Γκόφα, εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου επικοινώνησαν με τη διοίκηση της Δραπετσώνας, αλλα και με την οικογένεια της αθλήτριας, όπου εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους , και ευχήθηκαν στην άτυχη Στέλλα ταχεία ανάρρωση, και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή της στην ενεργό δράση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ