Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2019 15:41

Φώτης Ρουσσόπουλος: «Σκεφτήκαμε ως Ίριδα να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής»

Την έντονη διαμαρτυρία του για την έξωση της ομάδας βόλεϊ της Ίριδας (Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ) από το ΣΕΦ, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Ν. Σμύρνης (Πανιώνιος αντρικό-γυναικείο βόλεϊ, Ικαρος μπασκετ), εξέφρασε ο Φώτης Ρουσσόπουλος.

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου με αφορμή την μη ανανέωσης σύμβασης του Δήμου με το Φαληρικό στάδιο που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει οξύτατο γηπεδικό πρόβλημα για προπονήσεις (επιτρέπονται μόνο επίσημοι αγώνες), κυρίως στις παίκτριες του Βασίλη Ξεροβάσιλα, αναφέρει με καυστική επιστολή του:

« Θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή και τις παίκτριες για την νίκη τους  και την υπομονή που δείχνουν για τα τεράστια προβλήματα που έχουμε .  Οι ατυχίες  συνεχίζονται με το ατύχημα της κεντρικής Μαρίας Αναγνωστοπούλου που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο χέρι της και μετά την πετυχημένη επέμβαση θα επανέλθει μετά από τουλάχιστον 3 μήνες .

Είμαστε κοντά της σαν ομάδα και της ευχόμαστε υγεία και δύναμη .Από εκεί  και πέρα από την Δευτέρα 4/11 είμαστε η μόνη ομάδα στην κατηγορία χωρίς γήπεδο για προπόνηση διότι η Δημοτική Αρχή δεν υπέγραψε σύμβαση με το ΣΕΦ – δεν γνωρίζω τους λόγους και τις ευθύνες – και μαζί με τις άλλες ομάδες της Νέας Σμύρνης ( Πανιώνιος βόλεϊ αντρικό και γυναικείο, Πανιώνιος γυναικείο μπάσκετ – Ικαρος αντρικό μπάσκετ)  μας απαγορεύτηκε να κάνουμε προπόνηση χωρίς να έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή .

Πρόκειται για ένα καταστροφικό σενάριο για το βόλεϊ της πόλης  αν εξαιρέσουμε τον Μίλωνα που έχει δικές του εγκαταστάσεις . Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αναλγησία και έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στην αρχή της περιόδου; 

Που θα κάνουμε προπόνηση ; Πραγματικά μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω την ομάδα από το πρωτάθλημα και ας γινόταν χαμός  .Αλλά σέβομαι το άθλημα , την ΕΣΠΕΔΑ , τις αθλήτριες και τον προπονητή .

Ειλικρινά καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να βρεθεί άμεσα λύση  (Δημοτική Αρχή, ΣΕΦ  ) και να σταματήσουν τα παιχνίδια τους με σκοπιμότητες  , έλλειψη σχεδίου και προσωπικών στρατηγικών εις βάρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του βόλεϊ».

Σχετικά άρθρα