Εκτυπώστε τη σελίδα
04-11-2019 02:52

ΕΣΠΕΔΑ: Οι δηλώσεις του ντέρμπι Ίριδα-Αστέρας Νίκαιας

 Στον απόηχο του ντέρμπι της Β΄εθνικής γυναικών για την 4η αγωνιστική, μεταξύ της Ιριδας Νέας Σμύρνης και του Αστέρα Νίκαιας 2-3, οι δύο προπονητές των ομαδαν, Τσικόγια και Ξεροβάσιλας, σχολίασαν
Αρχικά ο προπονητής του Αστέρα, Ερμάλ Τσικόγια, υποστήριξε για τη δίποντο του συλλόγου της Νίκαιας: « Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα. Εμείς κρατήσαμε την Ίριδα στο παιχνίδι, καθώς κάναμε κακή υποδοχή στο σερβίς της αντιπάλου μας, το οποίο το ξέραμε και το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Συνολικά οι παίκτριες μου έπαιξαν με πάθος, νεύρο και μεγάλη πίστη για νίκη ενώ ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους στην ομάδα.»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας, σχολίασε για την ήττα της ομάδας του: « Ήταν το δεύτερο ντέρμπι που χάσαμε μέσα σε ισάριθμές αγωνιστικές. Χρειάζεται να αναλύσουμε με ηρεμία τα λάθη μας και να μάθουμε μέσα από αυτά. Οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε και με την επιστροφή των τραυματιών να μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, το οποίο εχει πολύ δρόμο ακόμη.»